Tüncit is megrázta Curtis halála

Képek - Kiszel Tünde: "Tony Curtis bókolt nekem"

Ha egy világhírű sztár hal meg, az törvényszerű, hogy a világon mindenütt megrázza az embereket. De a személyes ismeretség kapcsán Tüncinek még jobban hiányzik Tony Curtis.

Utolsó útjára kísérték szerettei és barátai Tony Curtis-t képgaléria

2010.10.08 15:29ma.hu / Napi Ász

Nem felejtett el bókolni sem” - emlékezett vissza Kiszel Tünde a múlt héten elhunyt magyar származású színészre, Tony Curtisre. A sztár számos alkalommal látogatott hazánkba, sőt, néhány évvel ezelőtt vele készítették el azt a reklámfilmet, amelyben Magyarországot népszerűsítették a külföldi turistáknak.

Tünci a Napi Ásznak elárulta, hogy többször is találkozott az általa igen nagyra becsült Curtisszel, egy ízben pedig egy női magazin számára készíthetett vele interjút.

Tony Curtis ifjúkorában

A sztár, aki annak idején a Van, aki forrón szereti című filmmel lett egy csapásra világhírű, egyetlen alkalmat sem hagyott ki, hogy a fehérnemű- és naptárgyűjtő szenvedélyéről is ismert riporterének bókoljon, és ezzel végképp belopta magát Tünci szívébe. Igaz, korábban is nagyon kedvelte, nemcsak filmszerepei miatt, hanem mert ahogy mondja, Tony Curtis közvetlen és nyílt ember volt, de sosem tolakodó.

Milliókat adnak Tony Curtis képeiért

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.