Karcsi belebetegedett, Judith máig gyászol

Kiszel Tünde: Én öngyilkos akartam lenni...

Nagyon nehéz feldolgozni egy édesanya elvesztését, különösen, ha kapcsolata gyermekével nagyon bensőséges volt - Liptai Claudia nem külsőségeiben gyászol. Kiszel Tünde, Szecsődi Karcsi és Szűcs Judith saját tapasztalataikról számoltak be...

2010.09.06 09:25Fotó: habostorta.hu

Kiszel Tünde szerint nem igaz, hogy az idő gyógyít - ő 11 éve veszítette el imádott édesanyját, de hiánya ma is megviseli. Egész életében nem érte akkora csapás, mint amikor ő meghalt. Nem is igazán tudja elhinni, hogy nincs többé, nem mondja ki, hogy meghalt. Legfőbb bizalmasa és legjobb barátnője volt. Sokszor ma is várja, hogy belép az ajtón, és megölelik egymást. Annyira megviselte az elvesztése, hogy az öngyilkosságot fontolgatta, csupán az adta vissza életkedvét, hogy pár nappal később teherbe esett, és nemsokára világra jött Donatella - mesélte a Napi Ászban a médiaszemélyiség, akinek édesanyja rákbetegségben hunyt el.

Szűcs Judith - Fotó: zene.hu

Szecsődi Karcsi mindössze 15 éves volt, amikor édesanyját egy autóbaleset miatt elveszítette. Belebetegedett a történtekbe. Édesanyja is énekes volt, fellépésről tartott haza, amikor karambolozott. Karcsinak édesapjához kellett költöznie, akivel pokol volt az élete. Nem énekelt egy évig, nem volt rá képes - pánikbeteg lett, pszichológushoz fordult, de az nem sokat segített rajta.

Úgy érzi, csak a Megasztár során sikerült rendbe jönnie. Édesanyja emlékéből tudott erőt meríteni a folytatáshoz - mondta el a Napi Ászban Károly.

Szűcs Judith-ot nem sokkal válása után érte a tragédia. Édesanyjánál agydaganatot találtak, egy évig kezelték, meg is műtötték. Rövid időre lett azonban csak jobban, megmenteni nem tudták. Az énekesnőt nagyon megviselte a halála, máig nem tudja megemészteni - árulta el Judith, aki négy testvérével együtt igyekezett túllenni a gyászon.

Szerinte egy édesanya olyan biztonságot tud adni, mint senki más. Nem jár gyakran a temetőbe, de otthon minden este gyújt egy gyertyát az anyukájáért - mesélte a sztár a Napi Ászban.

Házalni kényszerül a hetvenes évek sztárja

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.