A bulvársztár lett a következő áldozat

Nem kímélik - "Kiszel Tündét holtan találták lakásában"

Ezúttal a dekoratív médiaszemélyiség szembesülhetett saját halálhírével a világhálón - Kiszel Tündével sem kivételezett a csak az internet pöcegödreként emlegetett portál.

2010.08.30 08:29ma.hu - Fotó: kiszeltunde.hu - Kiskegyed

Reggel kilenc órakor, saját lakásában találtak holtan a bulvársztárra - ez állt a mostanság csak az "internet pöcegödreként" elhíresült honlapon Kiszel Tündéről. Úgy tűnik, a nekrolog.blog.hu portál ezúttal őt pécézte ki magának, korábban ugyanis halálhírét keltették Fábry Sándornak, Gyurcsány Ferencnek és Hajdú Péternek is.

Kiszel Tünde "halálát" alapos részletességgel és viccnek beállítva tálalják. A médiaszemélyiség közölte: nem olvas ilyen színvonalon aluli, rosszindulatú cikkeket, nem süllyed le az ő szintjükre. Egyébként is, akinek halálhírét keltik, az hosszú életű lesz - kommentálta a történteket a Napi Ászban.

Néhány héttel korábban Fábry Sándor szembesülhetett azzal a fent említett honlapon, hogy meghalt a saját infraszaunájában.

Ám az ő nekrológját megelőzően azt is lehetett olvasni, hogy Hajdú Péter műsorvezető maszturbáció közben, Gyurcsány Ferenc korábbi kormányfő pedig hosszú, türelemmel viselt betegség miatt távozott az élők sorából.

A ki tudja, milyen célzattal létrejött portálon hazai hírességekről emlékeznek meg a honlap készítői, a "bibi" csupán annyi, hogy valamennyien életben vannak...

Fábry estetében még a pályatársak és barátok megemlékezéseit is olvashatták az érdeklődők. Hajdú Péter rendkívül gusztustalannak találta az oldalt. Egyáltalán nem kívánta kommentálni, hogy halálhírét terjesztik.

A legtöbb sztár ugyanígy volt ezzel, vagy csupán annyit fűzött a dologhoz, akinek halálhírét keltik, az sokáig él.

Élő pornót kukkolhatott Kiszel Tünde!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.