Három órát szenvedett egy liftben a humorista

Bagi Iván: Azt hittem, sosem jutok ki onnan!

Liftbe szorult a népszerű humorista a napokban - Bagi Iván egy budapesti, belvárosi bérházból akart lejutni, amikor a lift felmondta a szolgálatot.

2010.10.18 06:29ma.hu - Fotó: bulvaros.hu

Egy barátjánál járt Bagi Iván, mielőtt liftbe szorult egy fővárosi bérházban. Beszállt a liftbe, amely elindult, de hirtelen megállt. Nyomta a vészcsengőt, de hiába. Kiabált, de nem reagált senki. Próbált telefonálni, de nem volt térerő. Kétségbeesett, egy pillanatig úgy érezte, sosem jut ki onnan.

Miután Bagi Iván rájött, hogy egyhamar nem jut ki onnan, olvasni kezdett. Mindig van nála egy könyv, azt bújta. Közben egyre idegesebb volt, hiszen a délután más programja is lett volna, mint egy liftben üldögélni. Megpróbálta kifeszíteni az ajtót. Végül kinyílt, de nem a szerelőknek köszönhetően. Kétszer is meggondolja ezután, liftbe szálljon-e - mondta Bagi Iván a Napi Ászban.

Fotó: bulvaros.hu

Bagi Ivánt nem az első balszerencse éri mostanában. A népszerű humorista páros, a Bagi-Nacsa duó tagja nyár közepén egy tárgyalásról hazafelé menet a kánikulában lett rosszul.

Az aszfalt csak úgy ontotta a meleget a budapesti belvárosban, nagy volt a szmog, Iván pedig nem fogyasztott elég folyadékot sem aznap. Egyik pillanatról a másikra elsötétült előtte a világ, és mikor magához tért, már csak azt látta, hogy egy kedves, idős férfi ásványvízzel kínálja.

A humorista pár perc alatt összeszedte magát, azóta is áldja azt az ismeretlent, aki segített rajta. Iván feltette magának a kérdést, mi lett volna, ha a zebrán esik össze?

Megfogadta, ezentúl mindig visz magával vizet. Nemcsak magán, másokon is segíthet vele. Bagi Iván kifejtette, kánikulában kötelezővé kellene tenni, hogy mindenkinél legyen ásványvíz, akinél pedig nincs, az ingyen kapjon.

Kibékült Hajdúval a humorista

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.