Sérült katonákért dobták le ruháikat

Pikáns fotók - Jó ügyért vetkőztek az afganisztáni katonák párjai!

Szexis naptárhoz pózoltak a hölgyek - A sérült hősök megsegítéséért vállalták az Afganisztánban szolgáló katonák párjai a rendhagyó fotózást.

Szexi képek - naptárhoz pózoltak az afganisztáni katonák párjai! képgaléria

2010.10.15 11:29ma.hu

Jótékonyságból vállalták, hogy egy naptárfotózás kedvéért megszabadulnak ruháiktól - levetkőzött néhány brit, Afganisztánban szolgáló katona felesége és barátnője.

További dögös naptárfotók! - Bevállalták a lányok

Szexi ruhákban és fehérneműben álltak a fényképezőgép kamerája elé. A nem mindennapi kiadványból befolyt összeget a harctéren megsebesült katonáknak ajánlják fel.

A naptár ötlete a 20 éves Tilly Lambert-től származik. Az ő párját is nemrég vezényelték Afganisztánba. A kedves egyik barátja nem sokkal később súlyosan megsérült, a lány pedig úgy érezte, segíteni kellene valamiben.

Kitalálta, hogy barátnőivel együtt pózoljanak naptárhoz, mellyel nagyobb összeghez juthatnak.

Tilly a The Sun brit lapnak elmondta, a lányokkal nagyon jól érezték magukat munka közben. Fontos ügyért vetették le ruháikat, és nagyon remélik, hogy sokaknak tetszik majd a naptár.

Szexis naptár, Putyinnak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.