Felfüggesztették a nyelvtanárnőket

Meztelenül kapták rajta a leszbikus tanárnőket

Felfüggesztették azt a két leszbikus tanárnőt, akik egymásba feledkeztek egy üres osztályteremben a New York-i Brooklyn egyik iskolájában. Állítólag nyílt titok volt a két nyelvtanárnő mássága.

2009.12.11 10:43ma.hu

Egy iskolai takarító kapta rajta a 33 éves franciatnaárnőt, Cindy Mauro-t és a 29 éves spanyoltanárnő Alini Brito-t- eléggé félreérthetetlen helyzetben. A tanárnők ugyanis meztelenül voltak a James Madison Középiskola egyik tantermében Brooklynban. A diákok mindeközben egy tehetségkutató versenyen vettek részt a szomszédos helyiségben.

Az iskola azonnali hatállyal felmondott a tanárnőknek, holott nyílt titok volt a tanárnők nemi hovatartozása. A diákok a Facebookon tárgyalták ki az esetet, a létrehozott csoportnak már 500 tagot számlál a közösségi portálon.

A diákok szerint a két tanárnő nagy népszerűségnek örvendett az iskolában. Mauro tanárnő állítólag nagyon szexisen öltözködött és nagyon vicces volt. Az ügyet jelenleg kivizsgálják, de egyre többen emelik fel szavukat a kapatos tanárnők mellett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.