Páratlan ajánlat szexkalandra vágyóknak...

Gruppenszex is van az árban egy román utazási irodánál!

Nem mindennapi ajánlattal rukkolt elő a napokban egy romániai utazási iroda: gruppenszexet ígér azoknak a klienseknek, akik szexkalandra is vágynak egy-egy ország látványosságainak megtekintése mellett.

2010.10.15 08:50manna.ro

A csomag ára 700 euró, áll a Libertatea napilap internetes oldalán. A 18 évet betöltött személyek ezzel az ajánlattal például Franciaországba vagy Jamaicába utazhatnak.

Az öt vagy négycsillagos szállás, illetve kiszolgálás mellett az ínyenc turisták olyan programokon vehetne részt, mint a "Szemtelen diáklányok bulija" vagy "Az ápolónők éjszakája".

Az iroda szerint az utazáson mindenki kiélheti magát. A szállodákban nem kötelező ruhát viselni, egyetlen dologról azonban nem ajánlatos megfeledkezni: a hotelben kapott karszalagról, amely belépést biztosít a szaunákba, az éttermekbe, a tornatermekbe és az úszómecencékhez.

"Miután nyilvánvalóvá vált, hogy a románok is megérezték ennek a szórakozásnak az ízét, összeállítottunk néhány csoportszexpartis csomagot", mondta a Premier Tour képviselője.

Egy nemrégiben hazatért pár, aki Jamaicán töltötte hét éjszakás vakációját, 3700 eurót fizetett a nem mindennapi élményekért. Az összeg tartalmazta a repülőjegyeket, valamint a szállást és ellátást ötcsillagos hotelben.

Az ajánlatok között olcsóbb csomagok is szerepelnek. A meleg pároknak vagy turistáknak például hét éjszaka szállással és úttal együtt 1700 euróba kerül a nem mindennapi üdülés Floridában.

Szexbotrány Svájcban - orgiákat rendezett a politikus

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.