Hardcore, gruppen és leszbikus jelenetek...

Fotók 18 éven felülieknek - Döglesztő idomok és buja produkciók az Erotika Parádén!

Rengeteg izgalmas látnivaló akadt a kíváncsi férfi- és női szemeknek az idei Erotika Parádén - A háromnapos rendezvényen nem volt hiány vérpezsdítő sztárvendégekből és buja produkciókból, melyeket közvetlen közelről élvezhettek a vendégek.

Képek 18 éven felülieknek - Izgató jelenetek az Erotika Parádéról! képgaléria

2009.04.20 08:59

Ismét gyönyörködhettek a kívánatos idomokban és az igazán perzselő színpadi produkciókban azok, akik jegyet váltottak a háromnapos Erotika Parádéra a Lurdy házban.

Az április 17-19. között megrendezett, izgalmas kiállítás- és vásár a Pornó Oszkár gálával is kiegészült.

Az előző évek gyakorlatával szemben újra Tomor András lett az Erotika Parádé szervezője.

A nagyszínpadon ismét feltűntek az ország legjobb táncoslányai, akik mindenüket megmutatták, a felnőttfilm-rendező Kovi lányaival karöltve.

Kovi hosszabb szünet után itt lépett először a nyilvánosság elé: lányokat prezentált a közönség számára, felkorbácsolt és beindította mindenki fantáziáját.

A színpadképért és a Parádé desing-elemeiért a Mészáros Dóri páros volt felelős, akik mindent megtettek azért, hogy ne csak a lányok mutassanak maximálisan jól...

A rendezvény arca és háziasszonya Lévai Adrienn volt, aki főiskolás, a Popó magazin főszerkesztője és pornófilm-rendező babérokra vágyik.

Díszvendégként feltűnt az erotikát mindenhol hirdető Benkő Dániel lantművész, aki az élő pornófilm-forgatás rendezőjeként is bemutatkozott.

Maria Geronazzo tudományát bárkivel megosztotta az Erotika Parádén, ahol nem csupán jótanácsokkal kedveskedett az érdeklődőknek, hanem mint minden alkalomra, most is tartogatott néhány izgató meglepetést.

A színpadon volt mit látni: hardcore, gruppen-szex és leszbikus jelenetek zajlottak...

Deborah Valentine Pornó Színháza eddig sem szűkölködött forró jelenetekben, idén azonban minden eddiginél izgalmasabb előadások szemtanúi lehettek a vendégek...

Nem hiányozhattak a nyereményjátékok, és a vendégek belekóstolhattak az erotikus pókerbe is, a szenvedélyes játékos Majka vezetésével. A tét természetesen itt is az erotika körül forgott...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.