"Claudia hordó lett, két lábbal"

Liptai Claudián is kísérleteznek

Szerencsétlen ötlet volt összekeverni két tehetségkutatót, ahol egy csapatnyi izguló, feszült versenyzőt egy másik csapat tapasztalatlan tervező próbál felöltöztetni.

2010.10.11 14:29ma.hu / Napi Ász

Szinte egyszerre indult el a tv2-n két tehetségkutató műsor, az egyikben az Év Hangját, a másikban pedig az Év Divattervezőjét keresik. Elsőre ráadásul teljesen logikusnak tűnt, hogy ezt a két versenyt akár össze is lehetne kötni, a Divatkreátorok megtervezik a Megasztárok fellépőruháit, így egy füst alatt lezavarható a teljes verseny, az énekespalánták énekelnek, közben előről-hátulról jól megmutatják a tervezett ruhákat - szóval mindenki jól jár.

Legalábbis a terv szerint. Csak hát a tervek nem mindig jönnek be, és egyelőre itt sem látszik, hogy ki is járt jól ezzel a szimbiózissal. Mármint a tv2-n kívül, amelyik valószínűleg sokkal költséghatékonyabban tudta így kihozni a két vetélkedőt, mint egymástól teljesen függetlenül.

A versenyzőket és a műsorvezetőket elnézve ők biztosan nem örülnek ennek a kapcsolódásnak, és a Napi Ász által megkérdezett Lakatos Márk, a korábbi Megasztár-versenyek stylistja is úgy véli, nemcsak nevetségessé teszi a színpadra lépőket a kísérletezés, de a teljesítményüket is elronthatja.

Ha ugyanis valakire olyan ruhát adnak, amiben nem érzi jól magát, ami nem passzol az egyéniségéhez, vagy egyszerűen csak nem áll jól neki, akkor az kihat a viselkedésére, teljesítményére.

Liptai Claudia a hordóruhában (Fotó: tv2)

A divatkreátorok ráadásul olyan apróságokra sem figyeltek oda, hogy egy-egy szereplőnek milyen a természetes alkata, mit kell kiemelni rajta és mit kellene inkább takargatni, és ez már az első énekes színpadra lépése előtt világossá vált.

Liptai Claudia műsorvezetőként vált a tervezők áldozatává, és bár az utóbbi időben valóban szenzációsan lefogyott, has- és fenéktájon még mindig van mit takargatnia. Amikor saját ruhában jelenik meg valahol, valóban jól látható, hogy ezeket a kritikus részeket igyekszik hosszú felsővel, egyenes szárú nadrággal vagy trapézszoknyával tompítani, miközben a lábait nyugodtan szabadon hagyhatja, azokra egyetlen panasza sem lehet.

Csakhogy a szombati adásban Claudia egy alapjában is hordó formájú szoknyában jelent meg, ami a gömbölyded csípő miatt még hangsúlyosabban emelte ki ezt a régi bortároló eszközt, ráadásul mindez egészen a mell vonaláig ért, szóval tökéletes volt arra, amit pont el kellett volna kerülni: az előnytelen idomok kiemelésére.

Lakatos Márk azt is elmondta, véleménye szerint a stresszes verseny során inkább nyugodt hátteret kellene biztosítani a megasztáros versenyzőknek, épp elég izgalommal jár maga az éneklés, nem még fokozni ezt olyan öltözettel, amit egy szintén versenylázban égő ifjonc kreál számára.

Így kapott az egyéniségével tökéletesen ellentétes földig érő estélyit Szíj Melinda, amiben a visszafogottságáról, afféle „szürke kisegér” stílusáról ismert nő valósággal csak csetlett-botlott, így kapott Lakatos Yvette olyan ruhát, amiben teltebb volt, mint alapjáraton és így kapott Tolvai Reni is szörnyen vicces ruhát, az eredetileg extravagánsnak szánt viselet helyett.

Kíváncsi még több Megasztár-hírre? Katt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.