Vihar Szecsődi és Sonia körül

Botrány: a Megasztárosok baseball ütővel támadnának a stábra!

Mióta megjelent a Szecsődi Karcsi és Nkuya Sonia új közös számából készült klip, folyamatos támadások érik a két fiatal énekest.

2010.09.26 19:08tabu.tv

A Tabu Tv már korábban is beszámolt Szecsődi Karcsi és Nkuya Sonia legújabb közbotrányt okozó klipjéről, amelyben a két volt Megasztáros latex ruhában és erős sminkben, extrém tánc kíséretében ismételgetik, hogy húzz el innen nagyon gyorsan...

A fiatalok klipje rendkívül megosztó az emberek körében, rengetegen támadják őket miatta, csütörtök este épp az egyik internetes televízió munkatársai verték ki a biztosítékot a két énekesnél.


"A celebgyár felkért minket egy interjúra, amiben lereagáltam azt, hogy az emberek mit szolnak a klipünköz, ők pedig járókelőket állítottak meg az utcán, hogy fikázzák a klipet, és felváltva bevágták a jeleneteket, de nem erről volt szó!

Ezek után most elkap a srác, hogy beszélgessünk, amihez nekem nem volt kedvem, de ezt nem viselte el a riporter, és elkezdte rángatni a vállam!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Szecsődi Karcsi, aki rendkívül kiakadt a stáb viselkedésén.

"Rettentően dühös vagyok azokra az újságírókra és forgatócsoportokra, akik gusztustalan módon közlik le ezeket a dolgokat! Ha mi nyilatkozni szeretnénk, akkor majd nyilatkozunk, és ha azt mondom neki, hogy hagyja abba, letépem a kamerát, akkor azt akarom, hogy hagyjon békén!

Először normálisan szóltunk, másodjára viszont már a baseball ütő lesz, nem érdekel!" - meséli a feldúlt állapotban lévő Nkuya Sonia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.