Imádja a pucérkodást a tinik kedvence

Izgató képek: Enrique Iglesias meztelenül a legboldogabb

Nemcsak nem zavarja a meztelenség, de rendszeresen gyakorolja is a nudizást a barátokkal Enrique Iglesias, aki nyáron még vízisízni is így indult.

Enrique Iglesias felöltözve vagy pucéran - mindenképp szexi! képgaléria

2010.10.05 15:29ma.hu

Nyáron fogadásból vetkőzött le a tinibálvány, azt ígérte, meztelenül pattan vízisíre, ha a spanyol válogatott megnyeri a dél-afrikai focivébét.

A spanyolok nyertek, Enrique Iglesias pedig nem szerette volna, hogy hangembernek titulálják, ezért közölte: továbbra is áll az ígéret, ám nem mondja meg, mikor kerít sort a várva várt eseményre, csak annyit, hogy kizárólag egy holdfénymentes, késő éjjeli órában lehet róla szó.

Így aztán legfeljebb a közeli barátai tudják igazolni, hogy betartotta a szavát, a rajongóknak meg be kell érniük azzal a kevés elcsípett lesifotóval, ami korábban készült a sztár tökéletes testéről.

Most azonban újra terítékre került a meztelenkedés, mivel az énekes - aki mellesleg 2001 óta a teniszcsillag Anna Kurnyikova párja - elárulta, nem véletlenül tette azt a nyári ígéretet. Valójában imád meztelenkedni, és a baráti körben rendszeresen hódol is eme szenvedélyének.

Nem tudom, hogy ettől menő vagyok-e, de nem igazán zavar. (…) Öten vagyunk barátok, egyikük exhibicionista, úgyhogy azt hiszem, mi csak követjük őt.” - árulta el a minap, majd hozzátette: „Ha ő meztelenre vetkőzik, akkor mindannyian azt tesszük, és csupa hülyeséget csinálunk.

A 35 éves énekes csak akkor kezdett kicsit aggódni, amikor Nicole Scherzingerrel készült duettet énekelni, és egy forró klipet forgattak a Heartbeat című számhoz. Félt, hogy az énekesnő zavarban lesz a meztelenségtől.

Egy srácnak ezt könnyebb megtennie, mint egy lánynak.” - mondta Enrique. A forgatás végére azért skerült minden félelmét eloszlatni, a rendező jól csinálta a dolgát, és minden könnyen ment. „Azt hiszem, amíg a jóízlés határain belül maradunk, a meztelen jelenetek nagyon jók.” - fejtette ki az énekes.

Enrique Iglesias megmutatta meztelen felsőtestét

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.