"Ez volt eddig a leggusztustalanabb!"

Bizarr: Használt tampont küldtek Enrique Iglesias-nak

Kötélidegekre van olykor szüksége rajongóihoz a latin sztárnak - Enrique Iglesias-t ugyanis nem mindennapi "ajándékokkal" lepik meg.

Azért ő sem semmi: rajongóját kapta le a színpadon Enrique képgaléria

2010.07.15 10:40ma.hu

Mivel lehet a legjobban felkelteni a figyelmet? Talán valami igazán gusztustalannal - ezt gondolhatta a dögös énekes egyik hölgyrajongója, aki nem mást, mint egy használt tampont küldött ajándékba Enrique Iglesias-nak...

Anna és Enrique esti séta közben - Fotó: justjared

A sztár minderről egy interjúban számolt be. Ezt a csomagot tartotta idáig a legundorítóbbnak, de mint mondta, azért az e-mailes fiókjából is csak úgy fröcsögnek néha a gusztustalanságok. Mármint a levelek tartalmát illetően...

Talán az dühít fel olykor egy-egy imá

dót, hogy Enrique Iglesias évek óta foglalt? Párja az egykori teniszező Anna Kurnyikova.

Azt is elmondta, nagyon vonzónak találja egy nőben a függetlenséget. Ugyanakkor néha maga is sokat tesz azért, hogy rajongóit megbolondítsa.

Előfordult vele, hogy az egyik szimpatikusnak tartott lányt felhívta a színpadra koncertje közben, és mindenki előtt megcsókolta.

Később egy meghökkentő dologról is beszámolt: történetesen arról, hogy férfival is smárolt már a színpadon.

Rajongóját gázolta el Enrique Iglesias!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.