Az énekes óvszert gyárt?

Túl kicsi? Enrique Iglesias kicsi férfiasságán próbál óvszerrel segíteni!

Enrique Iglesias elvileg boldog párkapcsolatban él teniszsztár szerelmével, Anna Kournikovával. Ennek ellenére még mindig azon problémázik, hogy talán túl kicsi a férfiassága.

Képekben Enrique Iglesias dögös és szexi barátnője! képgaléria

2009.04.07 15:45rtlbulvar.hu
Vajon tényleg kicsi a férfiassága?

A szexi énekes kis méretű férfi sorstársain és természetesen saját magán szeretne segíteni az új vállalkozással. 

- " Senki sem gyárt extra kicsi óvszert, pedig jól jönne. Ez kínos téma a legtöbb embernek, tapasztalatból tudom. Úgyhogy elhatároztam, hogy piacra dobok egy adag extra kicsi kondomot ."– mesélte a sztár halál komolyan, majd néhány perc múlva elnevette magát, és azt mondta, csak viccelt.
 
Hogy mi az igazság, azt csak menyasszonya tudhatja, mindenesetre Enrique további érdekességeket is megosztott az újságírókkal. Elárulta, hogy nem használ nyilvános vécéket, de nem azért, mert fél a fertőzésektől. 

A 33 éves énekes kínosnak érzi, hogy több ember előtt és hallatára kell végeznie a dolgát, ezért inkább kihagyja az ilyen lehetőségeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.