Csókot kapott Enrique-től egy lány!

Fotók: Hoppá! Iglesias egy Kurnyikova-külsejű rajongót smárolt le a színpadon!

Életre szóló karácsonyi ajándékot kapott egy csinos, szőke rajongója Enrique Iglesiastól - A latin szívtipró, aki mellesleg 7 éve Anna Kurnyikova kedvese, a teniszbajnokra feltűnően hasonlító leányzót hívott fel a színpadra...

Hoppá! Enrique Iglesias rajongóját csókolta a színpadon! képgaléria

2008.12.12 12:20ma.hu
Iglesias rajongójával flörtölt...

Alaposan meglepte és elkápráztatta egy tizenhét éves rajongóját Enrique Iglesias!

Az énekes szeme megakadt a szőke, csinos Maria Carroll-on londoni fellépésén, aki egyébként feltűnő hasonlóságot mutatott Iglesias kedvesével, Anna Kurnyikovával.

Az orosz származású teniszbajnok nem volt a közelben, de talán jobb is! Enrique ugyanis felhívta a színpadra a Jingle Bell Ball című dala közben a szőke szépséget.

Az essex-i leányzó fülig érő szájjal hallgatta végig a számot, amelyet az énekes az ő szemébe nézve adott elő.

Hát még, amikor a "szeretném a fájdalmad elűzni egy csókkal" , és a "csak át szeretnélek ölelni" soroknál annyira beleélte magát a dalba, hogy átkarolta Maria Carroll-t, sőt!

Amikor véget ért a szám, a reflektorok kereszttüzében egymás nyakába borultak, és az énekes csókot váltott a fiatal lánnyal! Mondani sem kell: hölgyrajongók százai kezdtek el sikítozni a jelenet láttán...

Enrique és Anna: együtt vannak még?

Úgy hírlik egyébként, nem ez az első eset, hogy Enrique a rajongóját csókolgatta.

Pár nappal korábban egy másik hölggyel tette meg ugyanezt, amikor fogadta a 28 éves Alison Smith-t Londonban - a lány nyerte meg ugyanis egy játékon a vele való találkozást.

Iglesias jelenleg Európában turnézik, és Greatest Hits albumát mutatja be. Tettei ellenére tagadja a pletykát, miszerint már szakított Anna Kurnyikovával, és el is költözött közös, Miami-ban levő lakásukból.

A szőke tenisz-sztárral egyébként 7 éve alkotnak egy párt. 2001 végén kezdtek randevúzni...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.