Meglátjuk, mellébeszélt-e...

Az ígéret szép szó - Gatya nélkül fog vízisíelni Enrique Iglesias!

Úgy tűnik, néhány hete némileg elhamarkodott kijelentést tett a latin énekes - vagy csak spicces volt? Enrique Iglesias megígérte, hogy pucéran fog vízisíelni, ha Spanyolország nyer a vébén.

Szexi képekben a latin szívtipró, Enrique Iglesias! képgaléria

2010.07.19 09:45ma.hu

Ha hiteles akar maradni, hamarosan teljesítenie kell ígéretét: Enrique Iglesias jóval azelőtt, hogy Spanyolország győzött volna a 2010-es világbajnokságon, azt a kijelentést tette: jól felönt a garatra és meztelenül fog vízisíelni Miamiban, a Biscayne Bay-en, ha nyer a csapata.

Mindezt ráadásul a BBC-nek mondta, tehát nem egy elhanyagolható helyen...Spanyolországnak azonban ekkor még rosszul állt a szénája, úgy tűnt, rövid időn belül ki fognak esni.

Csakhogy a végén megverték Hollandiát a döntőben, és ezzel az idei világbajnokságot is.

Iglesias mindenesetre - látszólag - nem jött zavarba attól, hogy most sokan várják bejelentését, mikor is lesz látható meztelenül a vízisín. Enrique annyit mondott, végülis gyerekkorában is mindig ezt csinálta...

Feltehetően elég sok rajongó lesz kíváncsi a nem mindennapi produkcióra, ám kérdéses, hogy az énekes szerelme, Anna Kurnyikova is kidugja-e az orrát a különös vízibemutatóra.

Azt azonban nem lehet mondani, hogy hiány van extrém helyzetekből a latin sztár életében, hiszen Enrique nem egyszer csókolózott már rajongóival a színpadon, de olyan is megesett, hogy használt tampont küldtek neki ajándékba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.