Zimány Linda a sajtópereiből kapott kedvet

Már nem fontos a bulvár a modellnek

A modell hamarosan elkezdi letölteni a kötelező gyakorlati idejét egy tapasztalt ügyvéd mellett, közben azonban nem lesz túl sok ideje a csizmái színéről nyilatkozgatni.

Pikáns fotók: Debreczeni Zita, Dukai Regina és Zimány Linda félmeztelenül! képgaléria

2010.09.24 10:29tabu.tv

"Ha minden jól megy, akkor még idén a két szemeszter alatt elkezdek gyakorlatra járni, belefogok az ügyvédi tanulmányokba, hiszen az államvizsga után már kell is majd három év gyakorlat.

Annak idején eléggé kedvet kaptam ehhez a sajtópereim kapcsán, és sok kapcsolatom is lett ezáltal az ügyvédek körében!
" - meséli a tabutv.hu riporterének Zimány Linda, aki közben lassacskán le is szeretné vetni magáról a celeb jelzőt, helyette pedig komolyabb vizekre evezne.

Fotó: celebsztarok.blogspot

Zimány Linda később elsősorban polgárjoggal és médiajoggal foglalkozó ügyvéd szeretne lenni. "Később szívesen képviselném az ilyen ügyekben a barátnőimet is, de eddig is adtam már tanácsokat szerződésekkel, vagy akár perekkel kapcsolatban.

Ugye mindig az a jó a kezdőkben, hogy sok minden eszedbe jut józan paraszti ésszel, és utána meg rájössz, hogy tök jó, amit mondtam...
" - mondta el az internetes sztártévé videójában a gyönyörű modell, aki a Tabu Tv közönségtalálkozóján számolt be a jogi pályafutásának jelenlegi állásáról.

"Valamilyen szinten majd biztosan fel kell adnom a karrierem a jog miatt, de ha médiajoggal foglalkoznék, akkor valószínűleg össze tudnám kötni a kellemest a hasznossal, hiszen például majd médiajogi tanácsadóként is be tudnék ülni egy tévéműsorba!

A bulvárt lassacskán vissza kell majd szorítanom, de az elkövetkezendő egy év pont arra lesz jó majd, hogy ne jelenjen meg minden nap az, hogy milyen színű csizmát vettem fel!
" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Zimány Linda.

Zimány Linda már nem akarja

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.