"Drága holmikban jár, miért kell neki a pénz?"

Zimány Linda: Jogszerűen kapom a munkanélküli segélyt!

Megszólalt a szőke celeb, akit azzal vádolnak, ok nélkül veszi fel napi 1355 forintját álláskeresési támogatásként, hiszen az életszínvonala jóval magasabb annál, hogy erre rászoruljon.

2010.07.13 08:30ma.hu - Fotó: Cool tv

Zimány Linda nem hallgat tovább - a csinos modell megelégelte, hogy napok óta szapulják, mivel kiderült: jár neki az álláskeresési segély. A sajtóban olyan hírek jelentek meg, miszerint az, aki méregdrága ruhákban és ékszerekben pompázik, feltölteti az ajkát, és párjának is van mit aprítania a tejbe, ne folyamodjon munkanélküli támogatásért.

Linda azonban elmondta: jogszerűen veszi fel a segélyt, mivel a Cool tv-nél megszűnt a munkaviszonya, nem volt más választása, a tb-t ugyanis fizetnie kellett, hogy ne szűnjön meg jogviszonya. Könyvelője tanácsára beadta a kérelmet, ha nem jogszerűen járt volna el, az a hivatalnak is feltűnt volna.

A modell kikéri magának, hogy úgy élne, mint Paris Hilton - a drága holmikat és a plasztikai beavatkozásokat ugyanis úgynevezett barterszerződés kapcsán kapta, ő arcát adja egyes márkákhoz, ezért használhatja a termékeiket. Egyébként csak augusztusig kapja a segélyt, onnantól él a Tv2-vel kötött szerződése - magyarázta a Napi Ászban Linda.

Zimány Linda tavasszal árulta el egy műsorban - ahová egy friss beavatkozás után érkezett - hogy félévente tölteti az ajkát. Keveset mozgott ugyanis az ajka, ezért beszámolt a műtétjéről.

A csinos modell úgy véli, túl vékonyak az ajkai, hyaluron savval töltik fel őket, ez természetes és fél év alatt fel is szívódik a szervezetbőt - mesélte Linda, aki hozzátette: a beavatkozás kicsit kellemetlen, de nem vészes.

A mű dolgoknak ő egyébként nem híve. Lindát rosszul érinti, hogy sokan egy buta, szőke nőnek tartják. Jogásznak tanul, 14 éves kora óta hajt keményen azért, hogy megvalósítsa céljait - szögezte le.

A csinos külső csak hab a tortán - amiről egyébként nem is tehet, ilyet adott neki a természet. Ettől még nem műnő és nem cicababa.

A szépség kedvese egyébként egy kiváló pókerjátékos, Dénes, akiben Linda, úgy tűnik, végre igazi szerelemre talált.

Bíróságon gyakorolta a szakmát Linda!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.