A nevében keresnek modelleket...

Meghökkentő: Egyre több van Zimány Lindából!

Zimány Linda köztudottan az internet szerelmese - A sztár két közösségi oldalon is folyamatosan leírja, hogy épp mi történik vele. A minap azonban megdöbbentő felfedezést tett.

2010.05.23 08:40Tabu tv

A modell-műsorvezető nem csoda, hogy a netezők kedvence, hiszen már-már annyit olvasnak róla, hogy igazán családtagnak tekintik. Zimány Linda azonban több is van, legalábbis az egyik internetes közösségi oldalon.

"Van két társasági oldal, amit nagyon kedvelek. Az egyik a facebook, a másik pedig a twitter. Itt azokkal tudom tartani a kapcsolatot, akik kíváncsiak rám, és nagyon szeretik, amikor személyes dolgokat osztok meg! Felhívom azoknak a figyelmét, hogy aki facebookon kap üzeneteket a nevemben, hogy én kizárólag ismerősöket jelölök vissza. Én magamra kerestem, és most már legalább tíz van belőlem ott!" - mesélte a tabutv.hu riporterének Linda, akinek rendszeresen visszaélnek a nevével.

"Szóltak, hogy a nevemben valaki leveleket küldözget a facebookon, hogy modelleket keresek, de nem! Ez nem én vagyok, mert be sem lehet jelölni ott! Sajnos nem lehet gátat szabni ezeknek a visszaéléseknek, mert nem tölthetem azzal az egész napomat, hogy az illetőnek írogatok, vagy perelgetem őket. Nyilván, ha olyan visszaélés történne, ami nekem rosszul jönne ki, akkor biztosan jogi útra terelném a dolgot!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Zimány Linda, akit a twitteren mindenki bejelölhet.ű

Zimány Linda többre vágyik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.