Újra levetkőzött a Playboy-nak a szőkeség

Zimány Linda meztelenül mutatja meg: nővé érett

Gyönyörű fotók készültek a modell és joghallgató szépségről. Zimány Linda ismételten beadta derekát a Playboynak.

2010.05.18 12:30Kiskegyed

Zimány Linda 2001-ben a Miss Cyberspace Hungary Gála szépeként vált ismertté, majd a következő évben a bájos szőkeség zsinórban nyerte Miss Teen Hungary, a Miss Teen Bikini World, a Miss Alpe-Adria versenyeket.

A 24 éves szépség az elmúlt években a Miss Balaton és a Miss Bikini Hungary zsűrijét is elkápráztatta.

Az ügyvédi pályára készülő modell két éve a Playboy magazinban is megmutatta magát, s most újra beadta a derekát, ő a májusi magazin címlaplánya.

Ezúttal azonban nem játékosan szexi, inkább művészi aktfotózásról volt szó.

„Csakis olyan ajánlatra bólintok rá, amely inspirál – mondja Zimány Linda. – Mostanában nagy divat, hogy a külföldi szupermodellek is levetkőznek, és részt vesznek egy bevállalós akt fashion fotózáson. Ezek a kicsit retro életérzést sugalló vagy dokumentarista fotók túlmutatnak a szexualitáson, s képesek megmutatni az igazi Nőt."

"Ezúttal is szexis képek készültek rólam, de sokkal letisztultabbak, komolyabbak, mint az előzők. Tükrözik a lelki változásokat, melyeken keresztülmentem, összehasonlítva a korábbi munkákkal, érzékeltetik, hogy nővé értem" - tette hozzá a szőke modell a Kiskegyedben.

Zimány Linda már nem akarja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.