Kiállt a segélybotrányba keveredett sztár mellett

Képek - Lola: Zimány Linda ártatlan!

Az újságok szerint Zimány Linda 65 napig vett fel napi 1355 Ft álláskeresési járulékot, amiből aztán óriási botrány kerekedett.

Képekben a Cool tv csinos műsorvezetője, Zimány Linda képgaléria

2010.08.03 18:29tabu.tv

Az elmúlt hetek legnagyobb botránya Zimány Linda körül kerekedett, aki a segélyt kérelmezett, és kapott is, pedig egy dúsgazdag férfival, a pókerkirály Kaló Dénessel él együtt, aki eddigi pályafutása alatt 570 millió forintot nyert élő versenyeken.

A Tabu Tv ezúttal a volt műsorvezető egyik legjobb barátnőjét, Lolát kérdezte az ügyről.

"Ez nem az én dolgom, de azt tudom mondani, amit a Linda is mondott. Szerintem mindent jól csinált, az egy sajnálatos hír, hogy Őt ezzel előszedték. Nem hinném, hogy bármi rosszat csinált volna: bárkivel bármi előfordulhat!" - meséli a tabutv.hu riporterének Lola, aki elképzelhetőnek tartja, hogy egy véletlen folytán vele is hasonló dolog történjen.

"Ha a pénzügyeimre gondolok, akkor azt kell mondjam, hogy nekem nem az a foglalkozásom, hogy tényleg ezzel törődjek, így én is ronthatok el dolgokat.

Ez a Lindás dolog szerintem nagyon rosszul jött ki, de én nagyon sok művész társammal együtt kiállok mellette.
" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában az énekesnő, aki szerint Zimány Lindát békén kellene hagyni.

"Azért nem kell mindent elhinni, amit az újságokban olvasunk. Ha tudta volna, hogy ezt jogilag nem lépheti meg, akkor biztosan nem teszi... Linda egy okos lány, úgyhogy szerintem semmi rosszat nem csinált!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Lola.

Zimány Linda szerződést szegett?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.