Amikor a menyasszony zsákbamacska...

Holtomiglan, holtodiglan, átplasztikázva IGEN?

Menyasszonyok fognak megküzdeni egymással egy hamarosan induló valóságshow-ban, ám a főnyeremény ezúttal nem a nagy Ő kegyeinek elnyerése, hanem plasztikai műtétek sora lesz, amelyek eredményével csak az oltárnál szembesülhet először a vőlegény.

2010.09.18 06:29MTI

Az amerikai E! internetes csatorna "Menyasszony plasztika" című műsorában 12 eljegyzett és mindre elszánt nő fog megküzdeni egymással. Az arák egy kastélyban élnek majd együtt a műsor ideje alatt, és különböző esküvői témájú versenyeken kell részt venniük, hogy elnyerhessék a kívánságlistájukon megjelölt plasztikai beavatkozások sorát.

A tízrészes valóságshow minden adásában kiszavaznak majd egy menyasszonyjelöltet. A tökéletesre faragott győztest pedig csak az oltárnál láthatja először a kedvese.

A műsor házigazdája a 35 esztendős Playboy modell, Shanna Moakler lesz.

"A nézők végigkövethetik majd a vőlegény érzelmi- és valószínűleg döbbent reakcióit, ahogy az oltárnál állva felhajtja a fátylat és először pillantja meg teljesen átplasztikázott kedvesét" - árult el részleteket a csatorna a november 28-án induló műsor kapcsán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.