Hakim a hibás

Öngyilkosság miatt levették a műsorról a valóságshow-t

A műsor egyik szereplőjének öngyilkossága miatt levett műsoráról egy valóságshow-t az M6 francia csatorna.

2010.07.08 09:13MTI

A Szedj rá, ha tudsz címet viselő műsor július 15-én került volna először adásba, a televíziós csatorna azonban úgy döntött, hogy az elhunyt családja iránti tiszteletből nem vetítik le - jelentették be szerdán.

A meleg Jean-Pierre párjával, Hakimmal jelentkezett a műsorba, amelyben a részvevőket arra csábítják, hogy csalják meg társukat. Az Enrevue magazin értesülése szerint a 32 éves Jean-Pierre üzenetet hagyott hangpostáján Hakimot téve felelőssé öngyilkosságáért.

Az M6 csatorna visszautasította, hogy a férfi öngyilkossága összefüggésben volna a műsorral. Az ügyben rendőrségi vizsgálat folyik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.