Az áldozatok feltehetően öngyilkosok akartak lenni

Borzalom: Hat percen belül két halálos gázolás - vonattal

Hat percen belül két embert is vonatok gázoltak halálra az éjszaka, Budapesten illetve Hegyeshalomnál - jelenti a HavariaPress.

2010.07.03 11:56HavariaPress

Pénteken késő este, három perccel tíz óra előtt érkezett Zugló állomásra a Tulipán Intercity, amikor elgázolt egy egyelőre ismeretlen kilétű nőt, aki a helyszínen életét vesztette.

Alig hat perccel később, 22 óra után 3 perccel egy másik gázolás is történt, ezúttal Hegyeshalom állomáson ütött el egy tehervonat egy ismeretlen személyt, ezidáig tisztázatlan körülmények közt.

A rendőrségi helyszínelés idejére mindkét szakaszon lezárták az érintett vágányt, de a párhuzamos vágányon a forgalom zavartalanul haladhatott.

A szerencsétlenségek pontos körülményeit még vizsgálják, ennek során kell tisztázni azt is, hogy balesetekről vagy öngyilkosságokról lehet-e szó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.