Valóságshow-t indít a Cruise família!

Családi fotók - Látni fogjuk, mit csinál Tom és Katie a hálóban?

Kevesen lennének,akik kihagynák - Reality show-t tervez Tom Cruise és családja! A szupersztár szerint itt az ideje, hogy az emberek az igazi oldalukról ismerjék meg őket.

Tom, Katie és Suri Cruise nyári hétköznapjai! képgaléria

2010.07.21 10:38ma.hu

Az Osbourne família után Cruise-ék is valóságshow-t indítanának! A hír megdöbbentő lehet, ám úgy tűnik, Tom Cruise és Katie Holmes mindezt komolyan gondolja.

Barátaik szerint a színész már fel is vett egy rövidebb anyagot mindennapjaikról kamerával, de azt senki sem nézheti meg, míg a család meg nem egyezik valamelyik neves tévés társasággal.

Jól átgondolták ezt? - Fotó: allvoices

A reality-ben eddig soha nem látott mértékben pillanthat majd bele a nagyérdemű a valójában mindig kissé titokzatos sztárfamília életébe.

A kamera beleshet a hálószobába, követi a háztartás mozzanatait, és persze a kislány, Suri gyerekbirodalmába is betekintést enged.

A femalefirst-nek Tom Cruise egyik barátja azt nyilatkozta, a show oka nem más, mint hogy végre normális színben tűnjön fel a család. A sármos sztár szeretné, ha igazi oldalukat ismerné meg a közönség: ők is ugyanúgy élik hétköznapjaikat, mint bárki más.

Cruise-t eléggé bántja, hogy sokan nevetnek rajta vagy kigúnyolják, amiért a szcientológia követője - sőt egyik vezető alakja -, hogy nejét, Katie-t úgy tekintik, mint akinek ő mosta át az agyát és bábut csinált belőle.

Kislányát pedig olyan gyermeknek tartják, akinek mindent szabad, és mellette egy felnőttesen öltözködő divatbaba. Ezen a kialakult véleményen szeretne Tom elsősorban a valóságshow-val változtatni...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.