Kék-zöld lett a színész!

Tom Cruise brutális vadállattá lett a repülőn

Mielőtt a még mindig sármos színész hölgyrajongói kiábrándulnának kedvencükből, gyorsan leszögezzük: a színész csak egy forgatás kedvéért vált brutális vadállattá. Azt azért ő sem titkolta, hogy izgalmasnak találta a feladatot, pedig jónéhány kék és zöld foltot begyűjtött az egyes jelenetek alatt.

2010.07.12 17:09ma.hu

Nem bízta kaszkadőrre az akciójeleneteket, maga verte péppé a rosszfiúkat Tom Cruise, aki az ügyeletes szépfiú szerepkör felől az utóbbi években fokozatosan áttért az akcióhős karakterre.

A Mission Impossible eddig megjelent 3 részének főszereplője a héten bemutatásra kerülő "Kéjjel-nappal" című filmben egy titkosügynököt alakít, akinek természetesen ártalmatlanná kell tenni a rosszfiúkat. Eközben azonban megismerkedik a kisvárosi nővel, June Havensszel (Cameron Diaz alakításában), aki álmai férfiját véli felfedezni a mindig bátor és titokzatos Millerben. Mire rájön, hogy valójában ki is a férfi, már nyakig benne vannak az életveszélyes kalandokban és nincs sok idő a morális töprengésekre, csak egymásban bízhatnak, ha szeretnék élve megúszni a nehézségeket.

A színész egyik kedvenc része a filmben az a jelenet, amikor egy repülőn utazva partnere kimegy a mosdóba, ő pedig ezalatt puszta kézzel veri agyon a gengsztereket.

Tegyük hozzá: ez nem volt valami laza menet, kaszkadőrök tanították Cruise-nak az ökölharc pontos kivitelezését, és a színész nem úszta meg kisebb zúzódások nélkül a jelenetek felvételét, de ennek ellenére nagyon élvezte a forgatást.

A Kéjjel-nappal csütörtöki magyar bemutatója után Cruise nem sokat pihen, már készül a Mission Impossible IV. forgatására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.