Hajléktalan lehet Hulé Éva

Tiszta lakásmaffia: nem tudta a koronatanú, hogy eladta a lakását

Akár az utcára is kerülhet Hulé Éva, aki most tudta csak meg, másfél évvel ezelőtt szabályos szerződéssel eladta a lakását. A Jimmy-ügy szemtanúja beperelte korábbi ügyvédjét.

2010.09.09 16:29ma.hu / Napi Ász

Rájár a rúd Hulé Évára, Zámbó Jimmy halálának egyetlen szemtanújára. Az asszony, aki pontosan látta, hogyan sült el azon a végzetes hajnalon a fegyver az énekes kezében, súlyos beteg, de annyira kevés rokkantnyugdíjat kap, hogy nemcsak a rezsit nem tudja fizetni, de ételre és a gyógyszereire sem jut már pénz.

A szemtanú most azért került a média érdeklődésének középpontjába, mert kiderült: visszavonja kilenc évvel ezelőtt tett vallomását, és egyes hírek szerint Jimmy feleségét vádolja azzal: ő húzta meg a ravaszt. „Jimmy közeli hozzátartozója szedte össze és számolta meg a lőszert, tudnia kellett, hogy van még a fegyverben lőszer.” - mondta el nemrég az újabb tanúvallomásban.

Állítása szerint azért hazudott korábban, mert Jimmy gyermekei akkor még kiskorúak voltak, és nem akarta, hogy az anyjukat is elveszítsék.

A Zámbó-testvérek ígéretet tettek, hogy segítik apjuk halálának fontos tanúját, kifizették a közüzemi elmaradásokat, visszakapcsoltatták az áramot és a fűtést, és időről időre gondoskodnak ételről is, de úgy néz ki, ezzel nem oldódtak meg az idős nő gondjai.

Nem elég, hogy tervezett könyvével kapcsolatosan - amely természetesen az elhunyt énekesről fog szólni - máris támadások érik, és azt firtatja mindenki, hogy mennyit fog rajta kaszálni, de úgy tűnik, egy újabb per is kilátásban van.

Fotó: tv2

Hulé Éva ugyanis alig pár hete szembesült azzal, hogy a lakása már nem az övé, emiatt kirúgta ügyvédjét és be is perelte őt.

Elmondása szerint akkor, amikor kórházban feküdt, súlyos betegsége miatt tömve gyógyszerekkel, egy házaspár felajánlotta, hogy lakásának fejében eltartási szerződést kötnek vele, amit először az asszony visszautasított, ám később azzal jött vissza a pár, hogy lakás nélkül is gondját viselik.

Közben nagy halom papírt toltak elé, különféle hivatalos okokra hivatkozva, és Hulé Éva a gyógyszerek és az állapota miatt nem vette észre, hogy ezek között aláírta azt a nyilatkozatot is, amelyben a tulajdonjogot átruházta a párra. Őket egyébként azóta sem látta, vagyis a szerződés megtámadható a feltételek be nem tartása alapján, de ügyvédjének nem tudja megbocsátani, hogy segített az ő kijátszásában.

Mint mondta, ha nem akart volna jelzálog alapú hitelt felvenni nemrég, akkor még most sem derült volna ki, hogy csak haszonélvezeti joga van abban a lakásban, amelyiket eddig sajátjának hitt: a hitelhez kikért tulajdoni lapról tudta meg, mi történt.

A beperelt ügyvéd nem jelent meg az első tárgyaláson.

El akarják vágni Hulé Éva torkát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.