Nem akar Hulé Éva vádjaival foglalkozni az özvegy

Zámbó Edit: Mindenki megkapja méltó büntetését

Nincs könnyű helyzetben Zámbó Jimmy özvegye, hiszen mindenki előtt meg kell küzdenie a vádakkal, melyekkel Hulé Éva illette őt. Mégsem kíván foglalkozni a dologgal.

2010.08.26 09:29ma.hu - Fotó: Kiskegyed

Zámbó Jimmy egykori bizalmasa és halálának szemtanúja állítja: eddig csak falazott a Király özvegyének, Editnek. Egy riporter kérdésére az asszonyt nevezte meg, mint Jimmy gyilkosát. Ezekkel a vádakkal kell szembenéznie Zámbó Editnek, aki mégis azt mondja, nem kíván személyesen foglalkozni Hulé Éva állításaival.

A férje halála óta nem találkoztak, nem is beszéltek egymással - Edit asszony nem tartja véletlennek, hogy a rendőrség is elutasította Éva vallomását. Természetesen hallotta, miket állít - mondta, de foglalkozni nem akar a dologgal, jogi útra tereli azt, a bíróságon ügyvédje képviseli. Úgy gondolja: mindenki megkapja a méltó büntetését azért, amit tett vagy mondott. A gyermekei mellette állnak, ez nagyon sokat jelent neki - szögezte le a Hot! magazinban Zámbó Edit.

Fásy Ádám,
a mulatós műfaj kiválósága tíz esztendőn át jó barátja volt Zámbó Jimmynek. Korábban egyszer sem szólalt meg a témában, de most elmondta, sosem akart senki ártani Jimmy-nek, biztos benne, hogy 2001-ben nem tévedtek a nyomozók és baleset történt.

Tiszteli Jimmy családját, nejét és gyermekeit is - hangsúlyozta. Egyáltalán nem volt szó Jimmy és Edit között válásról, persze időnként volt köztük nézeteltérés, de nem tervezték, hogy külön utakon folytatják. A Király nagyon szerette a párját. Fásy Ádám szerint jobb lenne, ha mindenki azzal foglalkozna, hogy Jimmy mennyi örömet szerzett az embereknek. Hulé Évát nem ismeri, még csak nem is látta az énekes közelében. Amit állít, az véleménye szerint tévedés - mondta el Fásy a Hot! magazinban.

Balázs Klári nem szeretett volna véleményt mondani a témában, Zámbó Marietta, Jimmy testvére azonban annyit mondott, ők nem voltak ott a végzetes éjszakán és a médiából értesültek a fejleményekről.

Természetesen szeretnék, hogy derüljön ki az igazság. Jimmy nővére viszont nem néz tévét, és nem olvas újságot. Az elmúlt hetek eseményei mély sebeket téptek fel, szeretne megnyugodni. Abban bízik, hogy egyszer kiderül végre az igazság - írja a Hot! magazin.

Nincs új nyomozás Jimmy-ügyben - tudja meg a részleteket

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.