Sz_p_ss_l gyűjtött a számítógépre

Szörnyű: tízéves diákok 50 lejért orális szexet is bevállalnak

Tanulságos történet látott napvilágot a Libertatea hasábjain. Egy tí éves bukaresti diák bevallása szerint 50 lejért orálisan kielégítette egyik fiú osztálytársát az iskola vécéjében. A kisdiák számítógépre gyűjtött.

2010.09.08 09:13manna.ro

"Nem akarok szegény lenni. Azt akarom, hogy sok pénzem legyen", magyarázta tettét G. Beszámolója szerint amikor meglátta, hogy osztálytársa 50 lejt kapott szüleitől, felajánlotta, hogy az összegért szexel vele.

"A második szünetben bementünk az iskola vécéjébe, és leszoptam. Nem tartott sokáig, mert a szünet öt perces volt. Azt hiszem, két perc alatt befejeztük" - folytatta a pszichológiai kezelésnek alávetett kiskorú, aki azt is elismerte, hogy társaival pornófilmeket is szoktak nézni.

Bár a fiú azt állítja, hogy egyetlen egyszer ajánlotta fel magát osztálytársának négy hónappal ezelőtt, a szakemberek szerint erre többször is sort keríthetett. A rendőrség szerint G. nem az egyetlen kiskorú, aki rendszeresen űz hasonló játékokat pénzért.

A rendfenntartók állítása hamar beigazolódott G. esetében is. Néhány nappal ezelőtt a rendőrség lakossági bejelentés kapott arról, hogy egy férfi szexuálisan molesztál egy kiskorút a főváros egyik negyedében. Bár a pedofilnak sikerült elmenekülnie a helyszínről, mint kiderült, a kiskorú nem más, mint G.

"Azt ígérte, hogy ad 200 lejt, ha szexelek vele. Leszoptam a f...szát, de utána a fenekembe akarta tenni. Hatalmas volt, és nem fért be", vallotta be a kisfiú.

G. édesanyjával és nagytatájával egy két szobás lakásban él Bukarestben. Anyja nyolc osztályt végzett, férje - amikor megszületett a fiú - elhagyta. Takarításból tartja fenn a családját.

(fotó: manna.ro)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.