Romantikus erőszak Nagyhalászon

Börtön lett a szerelmi próba vége

Börtönbe kerüléssel akarta próbára tenni felesége szerelmét egy nagyhalászi férfi, akinek annyira jól sikerült megszerveznie a próbatételt, hogy végül valóban rács mögé került.

2010.09.06 13:06MTI

A férfi - mint azt Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek hétfőn elmondta - szombat este azzal telefonált a rendőrségre, hogy zárják börtönbe, különben megöli feleségét.

Az életveszélyes fenyegetés miatt kiküldött járőrök a háza előtt igazoltatták a 30 éves telefonálót , aki ekkor is fenyegette nejét, sőt az őt csitítani próbáló nővérére is kezelt emelt.

Végül a rendőrök fékezték meg.

Az előállított férfi a kihallgatásakor azt mondta, annak révén akarta megtudni, mennyire szereti felesége, hogy az mit szól majd ahhoz, ha őt egy éjszakára lecsukják.

A rendőrségen aztán meggondolta magát, már nem kívánt rács mögé kerülni - akkor azonban már késő volt, garázdaság szabálysértése miatt őrizetbe vették.

Hogy a feleségnek mi a véleménye a nem mindennapi próbatételről, az csak később derül ki, ha majd a férj büntetése után hazakerül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.