Az egyik kanyarodott a másik előzött

Egymásnak ütközött két rendőrautó

Összeütközött két rendőrautó Budapesten szombat reggel, a Király utca és az Eötvös utca sarkánál, a balesetben senki nem sérült meg - közölte a rendőrség az MTI-vel.

2010.09.04 19:49MTI
Fotó:Rtlhirek.hu

Papp Judit, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: az egyik rendőrautó egy szabálytalanul közlekedő sofőr személygépkocsiját követte megkülönböztető jelzéssel, amikor csatlakozott hozzá a másik rendőrautó.
 
Ellenőrizni akarták aszabálytalankodót, de ő vélhetően nem is észlelte a rendőrautókat, mert még távol voltak tőle. A két rendőrautó akkor ütközött össze, amikor az elől haladó balra akart kanyarodni, a mögötte jövő pedig előzni akarta.
 
A baleset következtében mindkét kocsi - az index.hu beszámolója szerint - felhajtott a járdára. A szabálytalanul közlekedő sofőr zavartalanul továbbhajtott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.