Nem akar rosszban lenni a szomszédokkal

Nem lett AIDS-es a lánya: az apa visszavonná a feljelentést az erőszakoló ellen

Vissza szeretné vonni egy apa lánya megerőszakolója ellen a feljelentést, hogy ne legyen rosszba a szomszédaival, írja a Click! napilap.

2010.09.06 10:39manna.ro

Az ügy hat hónappal ezelőtt kezdődött, amikor a 17 éves Andreeát megerőszakolta egyik, AIDS-es szomszédja, aki 50 lejjel és egy szál cigarettával fizette ki a brutalitást. A múlt héten a temesvári lány és édesapja orvosi kivizsgálásra mentek, hogy megtudják, elkapta-e a kórt Andreea.

Mint kiderült, nem fertőződött meg a halálos betegséggel.

"Az erőszakot követő hónapok borzalmasak voltak. Végig kellett néznem, hogy a lányom élete napról-napra egyre rosszabb lesz. Problémáin voltak a polgármesteri hivatallal és az iskolával is. Szerencse, hogy az orvosok jó hírt közöltek. Andreea nem fertőződött meg, tehát nem AIDS-es", nyilatkozta az apa a Click! napilapnak.

A férfi mindezt isteni csodával magyarázza, így elhatározta, hogy visszavonja az erőszakoló ellen a feljelentést.

"A lányom helyrejött. Mindenki érdeke, hogy visszavonjam a feljelentést. Kis közösségben élünk. Nem szeretnénk rosszban lenni a szomszédokkal. Ameddig az, aki megerőszakolta a lányomat, nem teszi ezt ismét, minden rendben", mondta Ion F. A rendőrség és a gyermekvédelmi hatóság szerint azonban már késő visszavonni a feljelentést.

Az ügyben már elkezdődött a nyomozás, és az agresszort letartóztatták.

(fotó: manna.ro)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.