Baronits Gábor Lolával "gyógyul"

Lola szíve már nem szabad

Még csak a kapcsolat elején járnak, de így is nagy az összhang Lola és Baronits Gábor között. Az énekesnő és a színész egy szülinapi partyn ismerkedett meg egymással.

Szexis képekben a csinos énekesnő, Lola! képgaléria

2010.09.02 09:29ma.hu / Napi Ász

Baronits Gábor nemrég még siratta szerelmét, Gonda Katát, akivel alig egy hónapja szakítottak a lány költözése miatt, mondván, a távszerelem úgysem működne jól. Akkor még az is felmerült, hogy Ungár Anikó fia Miamiban próbálja majd kiheverni a szakítást, de a jelek szerint mégsem tartott sokáig az egyedüllét.

A Jóban Rosszban sztárja ugyanis már boldogan mesélt új, egyelőre bimbózó kapcsolatáról Lolával, akit eredeti neve után egyszerűen Jucinak becéz.

Fotó: tabutv.hu

Puskás Peti öccsének szülinapi buliján jöttünk össze, egy hónapja” – árulta el a népszerű sorozat Kristófja a Napi Ásznak. Amikor egymással szembekerültek, rögtön belevágtak a közepébe, bemutatkozás nélkül azonnal beszélgetésbe elegyedtek, majd másnap egy csodás napot töltöttek el Visegrádon, ahol a bobpályát is kipróbálták.

Azóta is sok közös programot szerveztek már, ahol igyekeznek egymást minél jobban megismerni.

Ágyba viszi a reggelit Baronits Gábor

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.