Tízezren voltak kíváncsiak a gálára!

Képek: Örülhetett Lola, Mark és az AFC is: átadták a Bravo Otto díjakat!

Magyarország legolvasottabb ifjúsági magazinja, a Bravo idén tizenhetedik alkalommal adta át a Bravo Otto díjat - Június 6-án a Westend City Center Millennium Tetőteraszán rendezték meg a népszerű díjkiosztó gálát.

Képekben a Bravo Otto díjátadó! képgaléria

2009.06.08 17:00ma.hu

Közel tízezren voltak kíváncsiak a show-ra, melyen a magyar és a nemzetközi popzenei élet sztárjait jutalmazták arany Otto szobrokkal.

A legnépszerűbb zenei lap, a BRAVO által alapított díj jelöltjeire ezúttal is a közönség szavazhatott. Az év felfedezettje, az Idiot Side lett.

Az év énekesnője ismét Lola lett, az év énekesének járó díjat második alkalommal vehette át Mark.

Anti Fitness Club

2009 legjobb magyar együttese az Anti Fitness Club, akiknek a BRAVO olvasói már tavaly is bizalmat szavaztak, hiszen 2008-ban az év felfedezettjének választották őket.

Az AFC a 2008-as BRAVO OTTO díjátadó gálán debütált első, bemutatkozó albumával. Az év albuma a The Grenma: Talán nincsen minden rendben című albuma lett.

Az év klipje az Anti Fitness Club: Miért hazudom... című videója lett. Különdíjat kapott a Cool Tv-től Tóth Gabi énekesnő és a West End City Center-től Zséda.

A 17. BRAVO OTTO díjkiosztó gálát Zimány Linda nyitotta meg, aki itt debütált először, mint énekesnő.

A gálán felléptek a hazai zenei élet kiemelkedő egyéniségei, így C.S.I.F.O., L.L. Junior, Fekete Dávid, Barbee, Zséda és The Grenma.

Zimány Linda

Az estét, a BRAVO meglepetéseként, egy különleges élő koncert zárta.

A hat fellépő, az Anti Fitness Club, az Idiot Side, Tóth Gabi, Lola, Mark és SP - egy-egy saját számot játszottak, majd ezt követte egy külföldi feldolgozás és végül az utánuk következő fellépő egy számát vitték színpadra, az eredeti előadóval közösen.

A különleges hangulatot nagyszabású finálé zárta, a zenészek közösen énekelték a közönséggel Pink: So what című számát.

"Rendkívül boldogok vagyunk, hogy nézőszám rekorddal és fantasztikus hangulattal zártuk az estét!" - nyilatkozta Illés Csaba, a Bravo főszerkesztője.

A 2009-es BRAVO OTTO nyertesei:

Az év együttese: Anti Fitness Club

Az év énekesnője: Lola

Az év felfedezettje: Idiot Side

Az év klipje: Anti Fitness Club: Miért hazudom…

Az év énekese: Mark

Az év albuma: The Grenma: Talán nincsen minden rendben

A 2009-es BRAVO OTTO külföldi nyertesei:

Az év együttese: Paramore

Az év énekese: Justin Timberlake

Az év énekesnője: Britney Spears

Az év albuma: Jonas Brothers: A Little Bit Longer

Az év klipje: Pink: So What

Az év felfedezettje: Miley Cyrus

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.