Zaklatták az Anti Fitness Club sztárját

Egy cici miatt kapott halálos fenyegetést a magyar zenész!

Pikáns helyre került egy autogram - Nem sokkal később halálosan megfenyegették Tomit, az Anti Fitness Club énekesét. Pedig ő csak a kérést teljesítette...

2009.05.27 09:45ma.hu - Fotó: mindenkilapja

Bármit megtesznek egy-egy autogrammért és közös fotóért a koncerteken csápoló lányok - Az Anti Fitness Club énekesétől, Tomitól a minap azt kérte egy hölgy, hogy a mellére írja a szignóját. A sztár szerint ez már-már megszokott dolog, a lányrajongók egy része nem takargatja magát.

A múltkori cicire dedikálás után azonban Tomi e-mailt kapott a lány pasijától, aki kikérte magának a dolgot. Az énekes először nem vette komolyan, de a fiú kiderítette a telefonszámát is. Hívogatni kezdte, és halálosan megfenyegette! Tomi elmondta: szerencsére a hívások pár hét után abbamaradtak - adta hírül a Blikk.

A hazai fiúcsapat nemcsak zenéjével, különleges stílusával is hódít a rajongók körében.

Az Anti Fitness Club tagjai előszeretettel változtatják gyakran a külsejüket és lányokat meghazudtoló mennyiségű kozmetikai szerük van!

Nemcsak a hajukat vasalják rendszeresen - elmaradhatatlan kellékük ez az eszköz -, de a csapatból többen festik a körmüket, és szemfestéket használnak.

Van, aki a szájfényt is kipróbálta: Feka nemrég elárulta, Tóth Gabi ajándékozta neki ezt a kozmetikumot.

A fiúk a ruhatárat illetően sem szűkölködnek. Elmaradhatatlan darabok a feketék, de olykor a nagyon színes stílusra váltanak.

A holmikat övvel dobják fel - ezekből a nagyon különlegeseket részesítik előnyben, a sörnyitó vagy a csillag alakú nagyon menő, de nem maradhat otthon a futófényes nadrágpánt sem. A kék-rózsaszín cipőfűzőkről nem is szólva!

Előfordult már azonban, hogy a fiúk túllőttek a célon - az Emo stílusnak megfelelően készítették el nemrég egy videoklipjüket, amely túlságosan ijesztőnek találtatott!

Az egész klip nagyon sötét - A kútban felvett jelenetsor azonban kifejezetten sokkoló: a kamera teljesen ruhátlanul mutatja Tomit, miközben remeg és segítségért kiáltozik.

A fiúk nem szerették volna, ha a nézőkre sokkolóan hat mindez. Ezért úgy döntöttek: a videót csak akkor játsszák le, ha az említett jelenetet kivágják...

Olvassa el, mit nem fog megszokni az Anti Fitness Club együttes!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.