"Nem vagyok agresszív típus..."

Lola fejberúgná a pasiját, ha nyilatkozna!

Csak nemrég derült ki, hogy Lola szakított a pasijával, de máris újra a férfiakról beszélt - sőt, arról is, mit tenne, ha az exe kinyitná a száját a sajtónak.

2010.05.07 07:35Tabu tv

Amíg John the Valiant klipet forgatott, Lola és Tóth Olivér közös kapcsolatukat, vagy nem kapcsolatukat fejtegették.

"Tőlem nem szeretne semmit, és én sem szeretnék senkitől semmit!" - kiáltott fel a tabutv.hu riportjában Lola, de Olivér máris félbeszakította.

"Ez így mondjuk nem igaz... ebben a formában ez nem igaz! Én álltam már a lakása előtt egy kis csokor virággal, és csöngettem két külön házba, vertem az ablakot és az ajtót... már maga az elég vicces volt, hogy megkérdeztem négy különböző embert ott, ahol lakik, és azt mondták, hogy nem ismerik őt!"
- mondta el a Tabu Tv internetes videójában Tóth Olivér, aki egy klipforgatás szünetében talált rá Lolára.

"Persze, nekem bejön Olivér! Sötét haj, sötét szem. Én ezt szeretem! Olyan pasit keresek magamnak, akivel jó minden, de ilyen aztán nagyon ritkán van... Vannak kritériumok, de én sem vagyok egy normális típus azért, úgyhogy legalább annyira őrült férfi kell nekem, mint amennyire én vagyok!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Lola.

"Ez úgy szokott lenni nálam, hogy például legutóbb is jártam egy fiúval, tök jó fej volt az elején, aztán a végére befeszült... Nem tudom, ezt lehet, hogy én hozom ki belőlük, hogy ilyen furák lesznek, de ez nekem annyira nem tetszik!" - mesélte a tabutv.hu riporterének Lola, aki biztosan nem nyilatkozna róla, ha egy ismert férfival jönne össze.

"Ha hírességgel jönnék össze, akkor biztos, hogy fejbe rúgnám, ha olyat mondana! Egyébként nem vagyok agresszív!" - tette hozzá az énekesnő.

Lola gumiba öltözött

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.