Gyermeke két évtizedes fotóival találkozott

"Csak volt bombanő!" - Havas nem kímélte lányát sem

Nem szereti a Tanár úr, ha családjával foglalkoznak a lapok, nemrég azonban ő maga tett némileg meglepő kijelentéseket lányával kapcsolatban a saját videoblogján.

2010.08.24 09:29ma.hu - Fotó: tv24 - habostorta

Mivel az ellen nehezen tud tenni, hogy ne írjon a sajtó olykor a családjáról is, csupán meglepettségét kommentálja Havas Henrik a videoblogján. Néhány nappal ezelőtt a lánya fotóit találta meg a világhálón, csakhogy azok a ma már 36 éves hölgy két évtizeddel ezelőtti kinézetét ábrázolták, bombázónak minősítve a gyermekét.

Havas a hblog.hu-n kifakadt a cikket közlő pletykalappal kapcsolatban, és elmondta: nem érti, miért jó, ha ismert emberek a családjukat reflektorfénybe tolják, ennek ő nem teszi ki a családját. Ennek ellenére már második hete top nézettsége van a cikknek, ahol elragadó képeket ígérnek a lányáról, akit mint dögös szőke bombázót jellemeznek.

Tényleg az, a baj csupán annyi, hogy csak olyan volt. Ma már 36 éves, kétgyermekes családanya, abba pedig nem kell belemenni, hány kilót szedett fel a szülések óta. A neten mutogatott fotók 16 éve készültek. Ez még nem akkora baki, de hogy még hülyeségeket is írnak hozzá, az zavaró. Gondolta, felrak a lányáról egy mostani képet, de akkor neki annyi lenne - fejtette ki blogjában Havas Henrik.

A Tanár úr kemény odamondogatásaival megosztja az embereket - egyesek számára éppen az vonzó benne, ami másoknak nem: a pökhendisége. Általában nem finomkodik senkivel, megmondja a véleményét a sajtóban dolgozó kollégákról is.

Videoblogjában a Daróczi-Liptai történetről beszélt nemrég gúnyosan, de mint mondta: aki elhiszi az ott leírtakat - miszerint az ügy előre megírt forgatókönyv alapján bonyolódott és azt ő írta -, az nagyon buta...

Havas Henrik nemrég elárulta: eddig csak egyszer volt konfliktusa abból, hogy "beszólt" másoknak. Egy egykori tévés csatornafőnök egy rendezvényen nyilvánította ki nyíltan, hogy nem kedveli őt.

Havas neje, akivel a sztár 38 éve él együtt, szintén nem szereti, ha a sajtó foglalkozik vele - nem engedi magát fotóztatni és interjút sem ad. A Tanár úr nemrég megelítette, amikor egyszer megkérdezték a párját, miért nem beszél a férjéről, ő azt válaszolta: "egyszerű, mert szégyellem!"

Havas hozzátette: sok mindenen keresztül mentek közös életük során, de asszonya minden viszontagság ellenére máig mellette van.

Havas Henrik, minden cinizmus nélkül

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.