Talpig sminkben és latexben nyomul

Szembe köpték az utcán Szecsődi Karcsit!

Felvállalja extremitását az egykor a Megasztárban feltűnt énekes - Szecsődi Károly visszatérése botrányos képekkel kezdődött, s azt is elárulta, a melegek befogadták maguk közé.

2010.08.12 09:29

Szecsődi Karcsi úgy érzi, hamar kiütköztek a problémák a Megasztár sikere után - egy kiadó rögtön szerződést ajánlott neki. Azt mondták, létrehoznak egy igazi Szecsődi Karcsis lemezt, melyben hagyják őt kibontakozni. Egy Los Angeles-i utat is felajánlottak, hogy ott készítse el lemezét - mindez óriási dolog lett volna, ha a dalok, amiket rá akartak erőltetni, nem úgy hangzottak volna, mintha "egy kertvárosi punkzenekar játszotta volna őket".

Karcsi végül nemet mondott. Egy másik menedzserrel kezdett dolgozni, de nem kapott elég odafigyelést. Első klipjéből sem az jött át, aki ő valójában. Az egész nem volt rossz, de olyan ruhákat adtak rá, amitől agyvérzést kapott - vélekedett a Star magazinban Károly.

A fiatal énekes elmondta: a kiteljesedéshez nála az kell, hogy korlátlanul alkothasson. Ennek lehetőségét a közelmúltig nem kapta meg senkitől. Azt várja menedzsmentjétől, hogy ha talpig sminkben, latex ruhában akar ugrálni, hagyják.

Ennek előszeleként készítette azokat a fotókat, és tette fel egy közösségi portálra, melyből aztán botrány lett. Karcsi azonban úgy érzi, ez művészi önkifejezésének része, és hasonlót láthatnak majd a nemrég leforgatott klipjében is, melyben Nkuya Sonia a partnere. Ilyet hazai előadó még nem csinált - szögezte le Karcsi a Star magazinban.

Az énekes ugyanakkor elégedett, mivel a csapat, akikkel dolgozott, elfogadja stílusát és kedveli is. Sonia pedig hasonlóan extrém, mint Karcsi - a lányt egyébként testvéreként szereti az énekes, aki egyébként bevallotta: nem mindenkinek jön be extrém külseje.

Sokféle reakciót kap az utcén emberektől, amit jórészt megért, hiszen nem egy hétköznapi jelenség. Van azonban, aki az egyszerű beszólogatással nem elégszik meg, Volt rá példa, hogy szembeköpték az utcán.

A nemi identitását firtató megjegyzéseket már fel sem veszi. Van egy réteg az országban, aki nem tud mit kezdeni valakivel, aki nem áll be a sorba. Eleinte vásárolni se szívesen ment, de ma már nem érdekli, ki mit gondol - mondta el a Star magazinnak Károly.

Szecsődi Karcsi elismeri: feminim, de ez nem jelenti azt, hogy meleg lenne. Büszke arra, hogy a napokban vehette át a Tolerancia-díjat, melyet éppen a homoszexuálisok ítéltek neki. Ők befogadták, és ezért hálás nekik. Határok nélkül szabadok, és ez irigylésre méltó. Szívesen jár meleg helyekre, mert az emberek nyitottak mindenre - vélte az énekes a Star magazinban.

Karcsi elmondta, volt már példa rá, hogy próbálkoztak nála, de nem tolakodóan tették. Rendszerint megértik, hogy nem tartozik közéjük. A lányoknak tetszenek a nőies vonásai - minden ujjára találna egy lányt, ha olyan átlagos 18 éves fiú lenne, aki kalandokat keres. Most nem hiányzik neki egy kapcsolat, de kalandok "becsúsznak", hiszen ő sincs fából - mondta el a Star magazinnak az énekes.

Levetkőzött a Megasztár felfedezettje!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.