Amikor együtt vannak, tartalmas az együttlét

Szecsődi Karcsi nője nem gyengén smárol!

A Megasztár aranytorkú üdvöskéje, Szecsődi Karcsi becsajozott. Már két hónapja van együtt párjával, akivel sajnos sok elfoglaltsága miatt alig tud találkozni, viszont amikor együtt vannak, akkor nagyon tartalmas az együttlét.

2009.06.29 16:20ma.hu

És hogy hogy smárol a megasztáros nője? A videóból kiderül! Szecsődi Karcsi és barátnője annak idején még közös fellépések alkalmával ismerték meg egymást, de csak most alakult ki a kapcsolatuk.

- „Hála istennek egy jó két hónapja van barátnőm, nem médiabeli, nem énekesnő, nem a Hien, nem a Tamara, mert lehetett hallani mindenféle hülyeséget. Ő egy vidéki leányzó, aki egy színházi társulatnál van, nagyon szép és nagyon szeretjük egymást.” - meséli a Tabu Tv riporterének az ifjú megasztáros.

- „Az a baj hogy ő nagyon vidéken van, azt nem akarom elárulni hogy hol, 190 kilométerre minimum. Engem az elfoglaltságaim sajnos nyolcvan százalékban Pestre kötnek, a maradék húszban meg Balatonkenesén, úgyhogy akárhányszor tudunk és van szabadidőnk, akkor találkozunk.”- mondta el a Tabu Tv kamerái előtt Szecsődi Karcsi, aki hozzátette: összeköltözésről egyenlőre még szó sincs!

Karcsi elmondta, hogy nem szeretne a jövőbe nézni a kapcsolat terén, inkább a jelennek él.

- „Nem mondanám hogy egy ideiglenes barátnő csupán, de majd ahogy hozza az élet, úgy alakul. Vagy szétmegyünk, vagy együtt maradunk. Bízom benne, hogy egy pár maradunk, nem mondom hogy nem, de nem tudhatom előre.” - tudta meg a Tabu Tv riportere az aranytorkú megasztárostól, aki hozzátette: amikor együtt vannak gyakran járnak moziba, de leginkább otthon vannak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.