Nem illik össze a két megasztár?

Még össze sem jött, szakított Hien és Szecsődi Karcsi!

Néhány hete még bimbódzó kapcsolatukról adtak hírt a lapok - Máris külön utakon folytatja Szecsődi Karcsi és Hien. A két fiatal megasztár szakított.

2009.01.05 12:40ma.hu

Amikor véget ért számukra a tehetségkutató, engedett érzelmeinek Nguyen Thank Hien és Szecsődi Károly - Szép szerelem kezdett kibontakozni köztük, éppen ezért furcsa, hogy máris a szakítás mellett döntöttek. Karcsi elárulta: rájöttek, hogy párként nem illenek össze.

Ahhoz pedig túlzottan szeretik a másikat, hogy olyan kapcsolatban éljenek, amelyben esetleg megútálhatják egymást. Barátságuk még szorosabb lett a szakítás óta. Hien hasonlóan gondolja, s ő arra is ráébredt: 14 évesen túl fiatal még a szerelemhez - adta hírül a Blikk.

A versenyből való kiesésük után szövődött szerelem a két fiatal között, s mindenki azt hitte: íme a negyedik széria Megasztár-párja. Hiszen nem ez lett volna az első alkalom, hogy a tehetségkutatóban résztvevők között gyengéd érzelmek alakulnak ki.

A tizenhat éves Karcsit kezdetben Bencsik Tamarával boronálták össze, hiszen nagyon sok időt töltöttek együtt, és nem is tagadták, mennyire jól kijönnek egymással. Azt azonban igen, hogy a szoros barátságnál több lenne köztük.

Ennek ellenére meglepő fordulat volt, hogy Karcsi és a nála két évvel fiatalabb Hien utolsó fellépésükön már nem is tagadták: valami történik közöttük. A klubkoncertek egyikén közös dallal álltak elő.

Később pedig összebújva beszélgettek és lopva megérintették egymást. A kíváncsi kérdésektől zavarba jöttek, és csak annyit mondtak: maguk sem tudják még, mi ez, de remekül érzik magukat együtt.

Úgy tűnik, egyelőre mégis csak barátok lesznek...

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.