Az ifjú mega-srác műszempillával és sminkkel..

Nahát! Aktfotó-sorozaton Szecsődi Karcsi?

Meghökkentette ismerőseit az egyik közösségi portálon a fiatal megasztár - Szecsődi Karcsin műszempilla és erős festék van, valamint egyszál semmiben pózol.

2010.07.16 08:40ma.hu - Fotó: szecsodikaroly.ning.com

Egyetlen ruhadarab nélkül, erős sminkben, műszempillákkal lázad Szecsődi Karcsi - saját bevallása szerint. Az énekes az egyik közösségi portálon található adatlapján tett közzé különös fotókat magáról, és ígéri: nem ezek lesznek az utolsók.

Mint mondta: olyan sok megkötés van a művészi életben, hogy 2 év után ő besokallt. Úgy érezte, ki akar törni a rá erőltetett határok mögül, megmutatni, milyen is ő valójában.

Eddig csak pozitív visszajelzéseket kapott akciója kapcsán. Csak ismerősei láthatták, mindenkinek tetszettek a képek - mondta Karcsi, aki hozzátette: egyikük tovább gondolta a dolgot, és felkérte őt aktsorozat készítésére. Nem kell obszcénra gondolni: szigorúan művészi fotók lesznek - árulta el a Napi Ásznak Szecsődi Károly.

A tizennyolc éves, egykor a Megasztárban felfedezett énekes többször vallott már arról, hogy kemény időszakon van túl. Tizenhat éves volt, amikor elveszítette édesanyját egy baleset következtében.

Megdöbbentő videó: Bencsik Tamara elfelejtette a szöveget, Szecsődi karcsi ordított

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.