Szecsődi Karcsi már túl van rajta!

Alkoholmámorban úszott a megasztáros

A megasztár rossz eszközhöz nyúlt, hogy feldolgozza az őt ért tragédiát. Szecsődi Károly nehéz időszakot élt át, de most már csak a zenével foglalkozik.

2010.01.14 14:30Kiskegyed

Sokak szívébe belopta magát a negyedik Megasztár félárva tinije, Szecsődi Karcsi.

A nézők azt nem tudhatták, hogy Károly az édesanyja balesete után magába zuhant, ivott, bukdácsolt az iskolában, s felhagyott az énekléssel.

„2007. május 13-án történt a tragédia – meséli az énekes. – Az öcsémmel édesapámhoz költöztünk, akivel addig alig volt kapcsolatunk. Új iskolába kerültem, ez sem tett jót. Nehezen illeszkedtem be. Lefogytam, nem jártam el otthonról, abbahagytam az éneklést. Kilenc tantárgyból álltam bukásra a félév végén. Iskola után csak feküdtem az ágyon, és egyetlen időtöltésem egy napló vezetése volt, amelyben édesanyámnak írtam leveleket. Apu ijesztőnek találta a viselkedésemet, ezért pszichológushoz vitt.”

Károly egy este úgy döntött, vesz magának egy üveg italt. A pszichológustól kapott nyugtatókra ivott, amitől kábult lett, és a fájdalmat is könnyebben viselte. A nyugtató és az alkohol rabja lett.

„Végül rádöbbentem, mekkora bajban vagyok. Úgy döntöttem, megpróbálok talpra állni, s éreztem, a zene segíthet ebben. A színpad, a dalok, a versenyzés adrenalinbombaként hatottak rám, s éreztem, ismét élek.”- mesélte Karcsi a Kiskegyednek.

Mit keresett a megasztáros nagynénje a színpadon?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.