Alkohollal küzdött a fiatal megasztár!

Szecsődi Karcsi: Rengeteget ittam és gyógyszereztem

Megdöbbentő időszakáról rántotta fel a fátylat a tizenhét éves megasztár - Édesanyja halála után Szecsődi Karcsi nagyon rossz állapotba került, elindult a lejtőn...

2009.11.20 09:30ma.hu

Még 16 éves sem volt, amikor alkohol-és gyógyszerproblémákkal nézett szembe Szecsődi Karcsi - A Megasztár felfedezettje tragikus hirtelenséggel veszítette el édesanyját, és ezt egy ideig képtelen volt feldolgozni. Rengeteget ivott és gyógyszereket szedett, néha keverte is a kettőt.

Az ember gyorsan függővé válhat ilyen esetben, ám Karcsinak sikerült talpraállnia. Csakhogy ezután a pánikbetegség is rátört. Jó pár hónapig havi két-három rohama volt. Nem mert már gyógyszert szedni rá.

Karcsi elárulta: Mester Tamás sokat segített neki, amikor azt mondta: agyban dől el, meg akar gyógyulni, vagy sem. Mióta így gondolkodik, kevesebb a tünete, rohama 3-4 hónapja nem volt, az alvászavar, a remegés és a hangulatingadozás azért néha még rátör - árulta el Szecsődi Karcsi a Napi Ászban.

A megasztárok egyébként éppen a közelmúltban meséltek arról, hogy a Megasztár alatt milyen nagy szükség volt arra, hogy valaki bátorítsa a versenyzőket és segítsen nekik kezelni a hirtelen jött népszerűséget.

A tehetségkutató műsor egykori főszerkesztője megemlítette egy interjúban: amikor ő dolgozott a produkciónál, még volt pszichiáter, akihez bátran fordulhattak az énekesek.

Torres Dani beszélt arról: ő több alkalommal is igénybe vette az orvos segítségét, Pál Tamás ugyanígy felkereste a doktort, mert volt időszaka, amikor úgy érezte: lelkileg mélypontra került.

Olyan gondolatok gyötörték, hogy nem kell és nem elég tehetséges. Szecsődi Karcsi azonban, aki a Megasztár negyedik szériájában mutatta meg magát, már nem fordulhatott pszichiáterhez.

Ennek oka az volt, hogy nem is volt ilyen segítségre lehetőség. Karcsi elárulta, az ő csapatuknál már nem is kérdezte meg senki, szükségük lenne-e egy szakemberre, pedig igényelték volna.

Király Viktor megemlítette, hogy a tehetségkutató idején főként énektanárjuk ápolgatta a lelküket.

Rövid volt Szecsődi Karcsi szerelme...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.