Formába hozná magát a Megasztárig

Régi alakját várják Liptai Claudiától?

Nagy feladat elé állította csatornája a vöröshajú műsorvezetőt, aki nagyon boldog, hogy a Megasztárban bizonyíthat - Liptai Claudia a legjobb formába akarja hozni magát addig.

2010.08.11 12:29ma.hu - Fotó: Kiskegyed - TV2

Liptai Claudia sosem gondolkodik azon munkái közben, hogy éppen a csúcson van-e - a legjobb formáját akarja hozni, ez az igazi kihívás. Úgy érzi, a Megasztárral éppen tévés pályafutása legnagyobb feladata előtt áll, most csak erre koncentrál, alapvetően mindig a jelenben él.

Liptai elárulta: nem sok nő van, aki állandóan elégedett lenne külsejével. A Megasztárban nagyon fontos a megjelenés, és ő is minél jobb formába szeretné hozni magát a kezdésre. Claudia elárulta, ami a népszerűséget illeti, tisztában volt azzal mindig, hogy ez a szakmájával jár. Szeretné minél szűkebbre szabni a határt, ami róla tudható. Sok szeretetet kap az emberektől, ezért nem terhes az érdeklődés.

Az érdeklődésre, miszerint lánya sejti-e, hogy édesanyja nem akárki az országban, azt felelte: minden gyermeknek az ő anyukája és apukája a "nem akárki" az életében, ezért Panka számára ő az. Ilyen szempontból ez a szakma is olyan, mint a többi. Liptai Claudia a jelen lehetőségeit aknázza ki, a műsorvezetői karrier utáni időszakon nem gondolkodott. Nagyon kedveli a páros műsorvezetést, Tilla és ő remekül dolgoznak együtt a Megasztárban. Persze a folytatás lehet más - mondta el Claudia a Napi Ásznak.

A tavasszal tragédiát átélt Liptai Claudia élete igencsak felgyorsult, több feladatot vállalt egyszerre.

Szerepel a Jóban-Rosszban sorozatban, vezeti a Mokkát, és ősszel indul az ötödik Megasztár, amelynek ő és Till Attila lesz a műsorvezetője, Claudiát rendkívüli módon feldobta, hogy őt választották ki a feladatra.

Mint elmesélte, még sírt is örömében, mikor megtudta a nagy hírt, melyet egyébként édesanyjával és barátnőjével osztott meg először.

A színésznő-műsorvezető elárulta, hihetetlennek tűnhet, de ma is nagyon izgul a Mokka adásai előtt, és amikor a programizgazgató irodájában belépett, akkor is remegett. Nagyon vágyott rá, hogy ő vezethesse a Megasztár 5-öt.

Claudia szereti az élő műsort, hatalmas kihívásnak tartja, az pedig különösen felvillanyozza, hogy ez hazánk legnagyobb és legnívósabb tehetségkutató versenye.

Korábban irigyelte a Megasztár műsorvezetőit - árulta el. A csinos sztár azt sem titkolja, gyönyörű ruhákat viselnek a műsorvezetők, és ez is érdekli őt. Speciális igényei viszont nincsenek.

Liptai Claudia felkészült!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.