Rokonai szerint a helyzet egy "káosz"

Gesztesi Károly a volt feleségével él?

Igen nehéz nyomon követni, mi történik Gesztesi Károllyal mostanság - állítólag rokonai is csak kapkodják a fejüket. Úgy tűnik, volt nejével ismét egy fedél alatt él, de külföldre is együtt mentek.

2010.07.15 08:50ma.hu - Fotó: kiskegyed.hu

Második feleségével tölti mindennapjait Gesztesi Károly? A színész a Star magazin értesülései szerint nemcsak egy fedél alatt él Nikolettel, de nyaralni is együtt utaztak. A sztár csak a hétvégén tér haza külföldről. A szomszédai szerint rendszeresen együtt látni Nikolettel, amikor a gyerekeket viszik iskolába vagy valahova. A napokban valóban nem találkoztak egyikükkel sem. A ház előtt a volt feleség autója áll - adta hírül a Star.

Az utcában lakók szerint ott mindenki tudja, hogy a telek másik végében álló ingatlant, ahol Nikolett lakott, eladták, mialatt Gesztesi Liptai Claudia párja volt. Most azonban újra összebútoroztak és a három gyerek is ott él a nagyszülőkkel. Az utcában élő házaspár szerint mindenki kedveli Gesztesit és Nikolettet is, akár korábban Claudiát. De hogy a falakon belül mi zajlik, az maradjon az ő dolguk.

A színész otthonában mindenesetre a volt feleség édesanyja vette fel a kaputelefont, arra azonban nem adott választ, Gesztesi és Nikolett együtt utazott-e el - adta hírül a Star magazin.

Gesztesi Károly nemrég arról számolt be a sajtónak, hogy korábbi kapcsolata, melyről sokáig beszélt, sajnos zátonyra futott - egy 30 éves üzletasszonnyal volt együtt, akivel futás közben ismerkedtek meg.

A sztár zseniális, kedves teremtésnek nevezte a kedvesét - mint mondta, nagyon jól érezték magukat együtt, folyamatosan mélyült a kapcsolatuk - aztán mégsem folytatódott.

Gesztesinek azonban van egy új szerelme, de róla még annyit sem hajlandó elárulni, mint a korábbi hölgyről. Jobban meg kell egymást ismerniük, ezért hamarosan együtt mennek nyaralni - mondta nemrég.

A színész azonban nem titkolta, hogy mindenkivel külön is szokott vakációzni. Van négy gyermeke, rájuk is elengedő időt szán.

Mindenkinek mások azonban az igényei. Máshogy érzi jól magát a nyaraláson Claudiával közös kislánya, Panka, vele többnyire wellness-szállodába megy.

Barátaival megint csak más programot szervez, Szlovákiába "sörtúrára" mennek, de golfozni is el szeretne jutni a nyáron, Bükkfürdőre.

A titokzatos hölgy kilétére még nem derült fény, de arról már korábban is említést tett Gesztesi Károly, hogy nyaralni mennének együtt.

Nyugdíjba vonul Gesztesi

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.