Tóth Károlyként a főiskolára se vették fel

Gesztesi Károly nem is az apja nevét viseli!

A népszerű színész szülei kétéves korában elváltak - Gesztesi Károlyt és testvérét édesanyja és nagymamája nevelte. A sztárt kezdetben kétszer nem vették fel a főiskolára - ő a nevében talált kivetnivalót...

2010.05.27 14:30

Szívesen emlékszik vissza gyermekkorára Gesztesi Károly, pedig nem élt túl jó körülmények között. Kétéves korában elváltak a szülei, a gyerekeket leginkább édesanyja és nagymamája nevelte. Szüleit sosem faggatta a válásról és a miértekről. Édesapja kezdetben sokszor elvitte őket pingpongozni, kirándulni, haza nem vihette őket túl pici albérletébe. Később elmaradtak a találkozások, de ő nem hibáztatja érte az apját - mesélte Gesztesi a Hot! magazinnak.

A színész elárulta: valójában nem is az ő nevét viseli. A válás után pár évvel ismét férjhez ment az édesanyja, nevelőapjával kezdettől fogva jóban voltak. Színházi élményeit is neki köszönheti, sok előadásra elvitte, de pénzük nem sok volt, így mindig a második felvonásra lógtak be a szünetben. A színész kívülről fújta az összes előadást, de csak a második felvonástól...

Ekkor még Tóth Károlynak hívták - miután azonban kétszer nem vettek fel a Színművészeti Főiskolára, nem talált más magyarázatot, minthogy mire a T betűhöz érnek, a vizsgabizottság elfárad. Ezért megkérdezte nevelőapját: felveheti-e az ő vezetéknevét, ő pedig boldogan rábólintott. Gesztesi Károlyként valóban felvették a színészpalántát a főiskolára - írja a Hot! magazin.

Édesapjával azonban nem sokkal később ismét felvette a kapcsolatot a színész. Leveleztek, aztán megbeszélték, hogy találkoznak. Tizenhat éves volt akkor, de arra emlékszik, hogy feszengtek, hiszen már szinte idegenek voltak egymás számára.

De ez nem tartotta vissza őket, ettől kezdve rendszeresen összejártak. Korrekt lett a kapcsolatuk, gyakran jön hozzájuk és az unokákkal is szeretetteljes a kapcsolata. Ma már mindenki félretette a régi sérelmeket - mondta a Hot! magazinnak Gesztesi Károly.

A sztár nem gondolta volna, hogy maga is többször el fog válni. Nem így tervezte - de azzal tisztában van, hogy egy megromlott házasságot nem lehet a végtelenségig nyújtani. Több értelme van adni még egy esélyt magának és párjának is a boldogságra.

Ő nem szakadt el a gyermekeitől, maximálisan támogatja őket, bármivel, bármikor felhívhatják volt nejei is, ha a gyerekekről van szó. Sosem verte meg őket, ha valami gond van, először beszélgetnek, aztán büntet. A fiúkat sokszor kell gatyába rázni, de a legidősebbel, Mátéval nincs gond. A kis Panka pedig, mint egy igazi nő, észrevétlenül elér mindent az édesapjánál - mesélte Gesztesi Károly a Hot! magazinban.

Fiatal üzletasszony Gesztesi Károly párja

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.