Eddig nem kért a "csillámporból"

Gesztesi Károly fia sorozatban debütál!

Édesapja után hamarosan Gesztesi Máté is közszereplő lehet - A fiatal srác egy új ifjúsági sorozatban alakít majd egy karaktert. Gesztesi Károly még nem tudja, milyen színész válik majd a fiából.

2010.05.17 14:30ma.hu

Gesztesi Károly gyermeke, Máté három casting-on is részt vett, mielőtt a Duna Televízió ifjúsági produkciójának egyik szereplőjének választották. A fiatal fiú még nem tekinthető gyakorlott közszereplőnek, sosem akart részesülni a "csillámporból" sem, ami az édesapjának kijutott.

Saját erejéből szeretne befutni. Gesztesi Károly büszke fia sikerére, de arról fogalma sincs, milyen színész válik majd Mátéból. Bizonyára tehetséges, mert egyébként lehetőséget sem kapott volna - véli a sztár.

Gesztesi elárulta, sosem tekintene fiára vetélytársként, ha kéri, tanácsokat ad neki, és természetesen a képernyőn is nézi majd. Eddig még nem kérte ki Máté a véleményét. A fiú jelenleg a színművészeti felvételizik rendező szakra, de az eredményről még nem tud. Önálló személyiség, aki a megmérettetésre is édesapja nélkül készült fel - adta hírül a Napi Ász.

A sikeres és népszerű színész nemrég nyilatkozott arról, hogy szerepei között bizony neki is akadt olyan, amelyekre minden nap szégyellte, hogy be kell mennie - különösen olyanoknál rezeg a léc, amikor a lehető legtermészetesebb testi valóját kell megmutatnia az embernek...

Két Víg Színházas darabról volt szó, de a címüket Gesztesi Károly nem akarta elárulni. Mint mondta, manapság már talán nemet mondana egy olyan műre, ahol meg kell mutatnia a meztelen testét. Ám ha belegondol, ha maga a szerep megkívánná, levetkőzne.

Gesztesi Károly egyébként válása után igencsak rossz időszakot élt át. Liptai Claudia és közte a házasság hivatalosan januárban ért véget. Most azonban már nem titkolja a sztár, hogy újra szerelmes.

A kedvesét kocogás közben ismerte meg. Mint Gesztesi elárulta, a harmincéves, szőke üzletasszony már jó ideje figyelgette őt, mielőtt megszólította.

Ám nem is tudott róla, hogy ismert személyiséggel hozta össze a sors. Nagyon jól érzik magukat együtt, kapcsolatuk egyre mélyül - a színész azonban egyelőre nem szeretné megmutatni a nyilvánosságnak a párját.

Claudia vállán zokogott Gesztesi

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.