Kedvese egy jóval fiatalabb üzletasszony

Gesztesi párja fél éve figyelte őt - de nem tudta, kicsoda

Újra szerelmes a színművész - Hónapok óta együtt jár új kedvesével, akit azonban még nem akar megmutatni a nyilvánosságnak. Gesztesi Károly párja még a kislányával, Pankával sem találkozott.

2010.05.05 07:45ma.hu

Úgy tűnik, sikeresen túltette magát válásán Gesztesi Károly - A színész egy 30 éves üzletasszonyt szeret, újra rátalált a boldogság. Zseniális, kedves teremtésnek tartja szerelmét, akivel véletlen, futás közben találkozott össze.

Az üzletasszony fél éve figyelte a színészt, mire megszólította. Mint kiderült, először nem is sejtette, hogy egy ismert művésszel áll szemben. Nagyon jól érzik magukat együtt, folyamatosan mélyül a kapcsolatuk, de még nem költöztek össze.

Gesztesi Károly mostanában gyakrabban vigyáz volt nejével közös kislányukra, Pankára, mivel kedvese, Daróczi Dávid halála óta volt férje igyekszik Liptai Claudia válláról levenni minél több terhet. Gesztesi új párja és Panka azonban még nem találkoztak. Ha eljön az ideje, természetesen bemutatja őket egymásnak. A színészt egyébként zavarja, hogy nemrég lesifotósok lencsevégre kapták a kedvesével, mert kissé figyelmetlen volt - adta hírül a Napi Ász.

A színművész egy ideje már nem titkolja, hogy újra rátalált a szerelem. Igencsak megviselték a korábbi hónapok, nehezen dolgozta fel, hogy Liptai Claudiával a házasságuk nem működik tovább, különösen, hogy már nem az első frigyének kellett búcsút mondania.

Nem volt jó passzban, és volt olyan alkalom, amikor ezt a lapokban sem rejtette véka alá. Áprilisban azonban már csodálkoztak a kollégái, mennyire kivirult a sztár.

A korábban nyúzottnak tűnő Gesztesi Károly ismét vidám és kiegyensúlyozott lett. Meg is kérdezték tőle, mi az oka, és a színész sejtelmesen mosolygott az orra alatt.

Annyit mondott el, hogy teljesen civil, és nem vörös, hanem szőke hajú az illető. Azt sem titkolta: nem fogja egyhamar felfedni a nyilvánosság előtt kilétét.

Gesztesi Károly tisztában van vele, hogy a párjának nincs könnyű helyzete, hiszen nemcsak sokat dolgozik, de három volt feleségétől született, összesen négy gyermekéről gondoskodnia kell, és exnejeivel is jó kapcsolatot ápol.

A színész egyébként korábban egy beszélgetős műsorban is tett rá célzást, hogy van valaki az életében, de amikor észrevette magát, gyorsan elterelte a témát.

Pucérkodna is Gesztesi Károly?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.