"Ha akarnám, nem látná senki"

Még ebédelni sem meri elvinni kedvesét Gesztesi

Nem szeretné megkockáztatni, hogy meglássák egy hölggyel, ezért nem mutatkozik vele nyilvános helyen - Pedig Gesztesi Károly életében is felbukkant a szerelem, de ha csak egy ebédre mennének el, másnap az egész ország tudna róla.

2010.03.23 07:30ma.hu

Fokozott az érdeklődés a népszerű színész magánélete iránt, mióta nagyjából egy évvel ezelőtt kirobbant házasságának válsága - Liptai Claudia és ő azóta hivatalosan is elváltak. Úgy tűnik, mára Gesztesi Károly is boldog, megtalálta párját. Mivel azonban egyelőre nem szeretné nyilvánosságra hozni új kapcsolatának részleteit, még ebédelni sem viheti el a hölgyet.

A sztár a napokban összefutott Daróczi Dáviddal egy eldugott Római-parti kávézóban - az esetről máris az egész ország tudott. Gesztesi úgy gondolja, ő már kitanulta annyira a szakmát, hogy ha el akarja dugni a szerelmét, akkor sikerül is. Ha nem akarná, nem látná senki.

A színész még mindig az egykori családi házban él, de árulja. Vett másik telket, az építkezéssel viszont még várna, míg biztos lesz kapcsolatában. Lehet, hogy vár akár egy évet is, hogy meglássa, hogyan alakul az élete. Hozzátette: nem az interneten talált párra, nem ért hozzá, marad a hagyományos módszereknél - adta hírül a Napi Ász.

Március elején sor került Liptai Claudia és Gesztesi Károly válásának hivatalos kimondására is. A két fél a bíróságról kijövet könnyek között búcsúzott el.

Békében zárták le életüknek ezen szakaszát, az ügyvédek jelenléte is csak formalitás volt - ezt mutatja, hogy bontóperük mindössze két tárgyalási napot vett igénybe.

A sármos színész már korábban leszögezte, hogy nem a világhálón keres társat magának, hiszen nem is igazán tudja a számítógépet kezelni. Sajnálná is az időt arra, hogy hetekig levelezzen, inkább randizna az illetővel.

Gesztesi Károly arról is mesélt, hogy fiatalabb korában a magas táncos lányok vonzották. Manapság is fontosnak tartja a külsőt, de ha nincs mögötte tartalom, akkor mindegy, milyen csinos az a nő.

Mint mondta, az sem számít, hány éves. Lehet csendes, vagy harsány, de legyen humora, legalább olyan szarkasztikus, mint az övé. Az ideális jelölt a gyermekeit is fogadja el, és őt olyannak, amilyen, ami persze néha nem könnyű - vallotta be Gesztesi.

A színész nemrég elárulta, hogy valóban áruba bocsátja az egykori budakalászi családi otthont - mert neki az már túl nagy. De Budakalászon marad, és vásárolt másik telket, ahová kisebb házat építene tervei szerint.

Gesztesi túl jó pasi a nőknek?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.