Fájdalom, de hivatalosan is vége...

Könnyek közt vált el Liptai és Gesztesi

Békességben történt meg a színész házaspár válása tegnap délelőtt - Az ügyvédek jelenléte csupán formalitás volt. Liptai Claudia és Gesztesi Károly nagy szerelemben éltek - válásuk kimondásakor könny szökött a szemükbe...

2010.03.10 08:30ma.hu

Hivatalosan is elvált Liptai Claudia és Gesztesi Károly - Az egyik internetes portál tudósítása szerint a válás kimondásakor még könnyekkel is küzdött az egykori pár. Claudia nem nyilatkozott, de Gesztesi jó hangulatban mesélt a történtekről.

Elmondta: egy válás mindig fájdalmas, főleg, ha valakik olyan nagy szerelemben éltek, mint ők ketten. Jó a kapcsolatuk Claudiával - erősítette meg a színész, és hozzátette, bontóperük mindössze két tárgyalási napot vett igénybe, hiszen mindenben megegyeztek. A sztár a tárgyalás után otthon ügyvédjének készített egy tojásrántottát...

Gesztesi Károly nem árulta el, kislányuk kihez kerül majd, de azt igen, hogy találkozott Daróczi Dáviddal, expárja új kedvesével, és nem táplál iránta ellenszenvet. Az érdeklődésre, hogyan érinti, ha lánya a nevelőapjáról mesél, a színész azt mondta: tiszteletben tartja Claudia választását.

Ha pedig akár ő, akár Panka panaszkodnak, hogy bárki bántja őket, mindent elkövet majd hogy segítsen, de nem hinné, hogy erre Daróczi okot szolgáltatna - mondta el a Napi Ásznak Gesztesi Károly.

Az egykori színészpárossal kapcsolatban már korábban is felröppent a hír, hogy hivatalosan is véget vetettek a bíróságon a házasságnak.

Február közepén egymásnak ellentmondó információk láttak napvilágot arról, valóban megtörtént-e a dolog. Ekkor azonban - mint azóta kiderült - még csak a válás első fordulója zajlott le.

Miután azonban sokan hitték, hogy valóban elvált a korábbi páros, meglepő volt néhány héttel ezelőtt Liptai Claudia nyilatkozata. A Napló adásában még férjeként említette Gesztesit, majd később, a Frizbi felvételén már azt mondta, kimondták a válást.

Később kiderült, már csak egy lépés volt hátra a bírósági eljárásból. Az ügyvédek szerint ez valóban csak formalitás volt, de jogi értelemben ekkor Gesztesi Károly még Liptai férje volt.

A vöröshajú műsorvezető hozzátette, a magyar jogszabályok szerint kétfordulós egy válóper, hónapokig tart még annak ellenére is, ha a válni készülő felek mindenről békésen megegyeznek és semmilyen vita sincs köztük - ahogyan közte és a volt párja között sem volt.

Liptai Claudia arról is beszélt, hogy Gesztesivel közös lányukkal, Pankával kapcsolatban a gyermek számára lehető legjobb megoldást keresték.

Mindketten vele lesznek, Panka vele él, de sokat van az édesapjával is - a pénzügyeket illetően is sikerült békésen megállapodniuk egykori kedvesével.

Liptai élő adásban alázta meg a Barátok közt sztárjait?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.