Liptai exe elárulta, milyen nőre vágyik

Gesztesi: A vöröset tízszer is meggondolnám!

Egy időben nagy vadásznak hívták a haverjai - Manapság azonban Gesztesi Károly nevet azon a feltételezésen, hogy a világhálón keresne magának barátnőt, vagy hogy becsajozott. Azt is elárulta, milyen nőre vágyik.

2010.03.12 09:30Fotó: celeb.portal.hu

Annak idején valóban rászolgált a nagy vadász gúnynévre - vélekedik Gesztesi Károly, ma azonban már csak mosolyogni tud rajta, hogy két válással a háta mögött Don Juan-ként igyekeznek beállítani őt.

Ahhoz képest, hogy azt írták róla, az interneten keres párt, ő nem is igazán tudja a számítógépet kezelni - vallotta be a színész, hozzátéve, hogy sajnálná is az időt netes ismerkedésre, levelezés helyett inkább randizna kezdettől fogva egy nővel - mondta el a Hot! magazinnak.

Gesztesi Károly elárulta, fiatalabb korában sokszor hajnalig mulatott, akkoriban a magas, táncos lányok vonzották. Manapság is fontos a külső számára, de ha nincs mögötte tartalom, akkor lehet az akármilyen jó nő. A leendő kedvese lehet húsz-vagy ötvenéves, szőke, barna vagy vörös. No, azért a vöröset tízszer meggondolná - mondta mosolyogva a Hot! magazinban a sztár.

Ha harsány, ha csendes, ő elfogadná a neki tetsző nőt, de legyen humora, szarkasztikus, mint az övé. Fontos, hogy elfogadja a gyermekeit, és persze őt is olyannak, amilyen - igaz, ez néha nagyon nehéz.

Gesztesi és Liptai Claudia válásáról is különféle pletykák keltek szárnyra - ezzel kapcsolatban a színész azt mondta, a napokban megszületett hivatalos ítélettel immár vége a házasságának, kifizette a nejét, és lezártnak tekinti az ügyet - mondta a Hot!-ban.

A házát valóban árulja, de nem azért, mert anyagi gondokkal küzd - hanem mert neki így már túl nagy. Budakalászról azonban nem akar elköltözni. Vett egy telket, ott építene fel egy kisebb házat.

Ez is közel lesz a fiaiahoz. Gesztesi hozzátette, sosem hitte volna, hogy a bulvársajtóban ez ekkora visszhangot vált ki. Ő ugyanis természetesnek érzi, hogy szeretett volna közel maradni a gyermekeihez - vélekedett a Hot magazinban.

A színész a Hot! magazinban elmondta, mindig arra törekedett, hogy csemetéi lelki törés nélkül vészeljék át a válást, ezért tölti velük minden szabadidejét. Lehetőség szerint az iskolába is ő viszi őket.

Claudiával közös lánya, Panka is rengeteget van vele, és most, hogy a volt felesége új show műsorvezetője lesz, kislányuk még többet lesz nála. Mindent tudnak együtt csinálni, mlg golfoznak és fociznak is.

Gesztesi Károly szerint Panka vagány kislány, és a testvéreivel is remekül kijön. A színész úgy véli, a sok gyermek formában tartja az embert. Annak is örül, hogy a kollégák irigykednek rá és a csajok is megfordulnak utána za utcán - mesélte mosolyogva a Hot! magazinnak Gesztesi Károly.

Túl jó pasi a nőknek a színész?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.